GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΟΕΕΘ: Νέος πρόεδρος εξελέγη ο Αντώνης Φραντζής

Συνήλθε στις 24 Ιουνίου στην πόλη της Κομοτηνής το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης...


Συνήλθε στις 24 Ιουνίου στην πόλη της Κομοτηνής το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης (ΟΕΕΘ), προκειμένου να συγκροτηθεί σε Σώμα και να πραγματοποιηθεί η κατανομή αξιωμάτων του νέου Προεδρείου.

Η σύνθεση του νέου Προεδρείου της ΟΕΕΘ διαμορφώνεται ως εξής:

  • Πρόεδρος: Αντώνης Φραντζής
  • Αντιπρόεδρος: Βασίλης Κασαπίδης
  • Γενική Γραμματέας: Κική Κωνσταντινίδου
  • Αναπληρωτής ΓΓ: Μιχάλης Νικολαΐδης
  • Ταμίας: Γιώργος Κουρτίδης
  • Αναπληρωτής ταμίας: Νίκος  Γρηγοριάδης

Μέλη του ΔΣ με αλφαβητική σειρά είναι οι: Θοδωρής Γιάκατης, Ειρήνη Καλαϊτζάκη, Τατιός Κασπαριάν, Παναγιώτης Ουσταμπασίδης και Νίκος Τζανίδης.

Ο νέος πρόεδρος της ΟΕΕΘ κος Φραντζής δήλωσε σχετικά: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους συναδέλφους αντιπροσώπους της ΟΕΕΘ που συμμετείχαν στις εκλογές  και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΕΘ  για την εμπιστοσύνη τους να με αναδείξουν Πρόεδρο για την επόμενη θητεία για  να συνεχίσω τη δουλειά των τελευταίων ετών. Κάναμε πολλά από το 2014 που ιδρύθηκε η Ομοσπονδία και είμαι σίγουρος ότι με ευθύνη, συνέπεια, σκληρή δουλειά και αποτελεσματικότητα θα ενισχύσουμε την επιχειρηματικότητα της περιοχής μας και θα συμβάλουμε αποφασιστικά στους δύσκολους καιρούς που ζούμε,  στην ενίσχυση της οικονομίας και στην περεταίρω θωράκιση της Θράκης».

Πηγή:xronos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια