GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΕΥΑΞ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΜΠΙΡΗ ΠΡΟΕΔΡΕ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΑΜΑΡΙΔΗ Ή… ΟΧΙ

Το ερώτημα που θέτουμε σήμερα ευθέως από τον «Μαχητή» προς τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη είναι ξεκάθαρο προκειμένου να φανεί και ...


Το ερώτημα που θέτουμε σήμερα ευθέως από τον «Μαχητή» προς τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη είναι ξεκάθαρο προκειμένου να φανεί και η όλη λειτουργία του, στις Δια Περιφοράς συνεδριάσεις του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ που συνεχίζονται ακόμη και τώρα… μήνα Ιούνιο 2021!!! Ενώ παντού οι συνεδριάσεις γίνονται τουλάχιστον με τηλεδιάσκεψη…!
Στην συνεδρίαση λοιπόν της 26ης Απριλίου 2021, που συζητήθηκε και τα μέλη ΨΗΦΙΣΑΝ στην «υποβάθμιση» του συγκεκριμένου υπαλλήλου με βάση και τις άθλιες εισηγήσεις των Κάρτη και Λεπίδα!!!

Εσύ ως Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη, ενημέρωσες τα άλλα μέλη του Δ.Σ. για το εξώδικο του δικηγόρου του υπαλλήλου προς  την διοίκηση; Τους ενημέρωσες για την ύπαρξή του ώστε να λάβουν γνώση πριν ψηφίσουν σε βάρος του;;;

Διότι τα μέλη  των εκπροσώπων της αντιπολίτευσης ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ καν την ύπαρξη του συγκεκριμένου εξωδίκου!!!!

-Νομικά ισχυριζόσουν κάποτε στον νομικό της εταιρείας Στέργιο Γιαλάογλου, ξέρεις κι εσύ…καλά!!! Και άρα, καταλαβαίνεις και τι εννοώ και για ποιο λόγω σου κάνω αυτό το ερώτημα!!!

(σ.σ. Και με ποιο απλά λόγια, οι Χρήστος  Μούρκας, Τόλης Ελευθεριάδης, Πάνος Αμβροσιάδης, Λεβέντ, Σουά γνώριζαν Πρόεδρε για το εξώδικο; Τους ενημέρωσες; Ή είχαν άγνοια ΚΑΙ αυτοί;).

Δεν υπάρχουν σχόλια