GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συγκέντρωση της Ταξικής Πορείας στην Ξάνθη για τα εργασιακά

Συγκέντρωση και πορεία πραγματοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης 3/6 η Ταξική Πορεία, ενάντια στο αντεργατικό τερατούργημα που φέρνει προς ψήφι...

Συγκέντρωση και πορεία πραγματοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης 3/6 η Ταξική Πορεία, ενάντια στο αντεργατικό τερατούργημα που φέρνει προς ψήφιση η κυβέρνηση, αλλά και ενάντια στο ξεπούλημα του απεργιακού αγώνα από τις συνδικαλιστικές ηγεσίες. Η αρχική απόφαση της ΑΔΕΔΥ, διάφορων Εργατικών Κέντρων και σωματείων για απεργία στις 3 Ιούνη, τελικά ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ μετά και την κατάπτυστη στάση της ΓΣΕΕ να καλέσει σε απεργία μία βδομάδα αργότερα.

Η υποταγή στην ανοιχτά εργοδοτική και κυβερνητική στάση της ΓΣΕΕ, αλλά και η συνέργεια του ΠΑΜΕ σε αυτή, είναι δείγμα των μεγάλων εμποδίων που πρέπει να ξεπεράσουν οι εργαζόμενοι για να δώσουν αποτελεσματικά και νικηφόρα την απεργιακή μάχη ενάντια στο αντεργατικό τερατούργημα.

Δεν χωρούν καθυστερήσεις, αυταπάτες και εφησυχασμός! Αυτό το νομοσχέδιο αφορά όλους τους εργαζόμενους! Και όλοι μαζί πρέπει να μπούμε στον αγώνα για την ανατροπή του!

Η Ταξική Πορεία θα συνεχίσει το επόμενο διάστημα τις παρεμβάσεις της σε εργασιακούς χώρους της πόλης, ανοίγοντας τη συζήτηση για το επερχόμενο αντεργατικό νομοσχέδιο και την απεργία στις 10/6. Προωθώντας την κατεύθυνση του μαζικού, παρατεταμένου και ανυποχώρητου αγώνα ενάντια στη λεηλασία των εργατικών μας δικαιωμάτων και κατακτήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια