GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ: Εμείς οι «επίσημοι» όντως ήμασταν περισσότεροι και δεν πήγαμε προς άγρα ψήφων αλλά προς τιμή των πεσόντων…

Τιμήσαμε τη μνήμη των προγόνων μας. Σύμφωνα με τον ομιλητή της ημέρας Κο Τάσο Κοντογιαννίδη 800 ήταν το 1944 οι κάτοικοι των Κομνηνών. Το σ...


Τιμήσαμε τη μνήμη των προγόνων μας. Σύμφωνα με τον ομιλητή της ημέρας Κο Τάσο Κοντογιαννίδη 800 ήταν το 1944 οι κάτοικοι των Κομνηνών.
Το σχετικό άρθρο που παραθέτω έχει ένα σκωπτικό τίτλο, ο οποίος όμως οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι είναι ειλικρινής.
Εμείς οι «επίσημοι"» όντως ήμασταν περισσότεροι και δεν πήγαμε προς αγρα ψήφων αλλά προς τιμή των πεσόντων. Άλλωστε όσοι απέμειναν εκεί πάνω είναι γνωστό και αποδεκτό ότι  ελέγχονται από τον φίλο και συγχωριανό τους  Νίκο Εφραιμίδη. Μια όμως η διαπίστωση και το δυσάρεστο: βλέπουμε τους οικισμούς της οροσειράς της Ροδόπης και ιδιαίτερα της παρανέστιας περιοχής να μαραζώνουν.

Πρόσφατα η παράταξή μας είχε καταθέσει σχετική επερώτηση στο περιφερειακό συμβούλιο για το ζήτημα της ερήμωσης των οικισμών της οροσειράς της Ροδόπης από τη Δράμα έως τη Ροδόπη. Ζητήσαμε να θεσπιστούν μέτρα στήριξης αγροτών και κτηνοτρόφων , επανεκκίνησης του τουρισμού, τόνωσης των μόνιμων κατοίκων, αύξησης της απασχόλησης,, μείωσης της μετανάστευσης.

Είναι πολύ δύσκολο αλλά πρέπει όλοι μαζί να συνεργαστούμε ώστε να παρθούν επιτέλους μέτρα αναζωογόνησης της περιοχής αυτής που έχει τόσα πολλά να δώσει.

(Ο Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης Μιχάλης Αμοιρίδης στο fb)

Δεν υπάρχουν σχόλια