GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δυο καταγγελίες του Σπανίδη της ΑΓΑΠΗΣ για τον....ΤΣΕ, κατά Ζερενίδη και Σιαμπάν Μπαντάκ, πριν...."πάρει" χιλιάδες ευρώ ο "Πήγασος"!

Δυο επιστολές με καταγγελίες γι’ αυτά που βλέπουν οι πολίτες και δεν βλέπουν οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Τσέπελη με τις υψηλές αντιμισθίες! Με...


Δυο επιστολές με καταγγελίες γι’ αυτά που βλέπουν οι πολίτες και δεν βλέπουν οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Τσέπελη με τις υψηλές αντιμισθίες! Με την εκτίμηση του Σπανίδη...Οχι τη δική μας!  Πριν ..."μεταμορφωθεί" επειδή πήρε απευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ ο "Πήγασος" κι αρχίζεινα ψηφίζει...δαγκωτά Τσέπελη! Με δυο επιστολές καταγγελίες γι’ αυτά που βλέπουν οι πολίτες και δεν βλέπουν οι αντιδήμαρχοι με τις υψηλές αντιμισθίες –και μάλιστα σε μια εποχή που αρχίζει και  ΠΕΙΝΑΕΙ ο κόσμος-χτύπησε χθες ο δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής παράταξης ΑΓΑΠΗ για τη Ξάνθη μας Μιχάλης  Σπανίδης.
Τις οποίες πάντως υπογράφει με....εκτίμηση και για τους δυο! Όλα αυτά ωστόσο.....πριν ο Φανουράκης με τον Δήμαρχο Τσέπελη αρχίσουν να ¨βομβαρδίζουν" με χιλιάδες ευρώ τον ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ "ΠΗΓΑΣΣΟΣ"
Ιδού και οι δυο επιστολές:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ 1η ΓΙΑ Γ. ΖΕΡΕΝΙΔΗ


ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΑΣ

Ξάνθη 24 Ιουνίου 2020
Προς
Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών
Δήμου Ξάνθης
κ. Ιωάννη Ζερενίδη
Κοιν.:ΜΜΕ

 Αξιότιμε κύριε Αντιδήμαρχε
Στην οδό Θερμοπυλών 18 Α, υπάρχει φωτιστικό σώμα του Δήμου, το οποίο είναι κομμένο στη μέση και δε λειτουργεί, με αποτέλεσμα να είναι εύκολη η πρόκληση ατυχήματος.
Επειδή το συγκεκριμένο φαινόμενο εξακολουθεί και υφίσταται κατά μεγάλο χρονικό διάστημα, ερωτάστε πότε πρόκειται η υπηρεσία σας να το αποκαταστήσει και να προβεί στις ανάλογες ενέργειες.
Επίσης σας ενημερώνω ότι όλη η οδός Θερμοπυλών, έχει γενικά μεγάλο πρόβλημα φωτισμού, και συντήρησής της, και χρειάζεται η άμεση αντιμετώπιση, καθότι πρόκειται για οδό κεντρική και με μεγάλη κυκλοφορία.
Σας παραθέτω σημερινό φωτογραφικό υλικό.
Με εκτίμηση
Μιχάλης Σπανίδης
Δημοτικός Σύμβουλος
Εκδότης-Βιβλιοπώλης


ΕΠΙΣΤΟΛΗ 2η ΓΙΑ ΣΙΑΜΠΑΝ ΜΠΑΝΤΑΚ


ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΑΣ
Ξάνθη 24 Ιουνίου 2020
Προς
Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Δήμου Ξάνθης
κ. Σιαμπάν Μπαντάκ
Κοιν.:ΜΜΕ

 Αξιότιμε κύριε Αντιδήμαρχε
Μας έχει καταγγελθεί  από συνδημότες μας ότι στον χώρο των δημοτικών λαχανοκήπων που βρίσκονται δίπλα στα γήπεδα τένις, απέναντι από το κλειστό αθλητικό κέντρο «Φίλιππος Αμοιρίδης»
και συγκεκριμένα στην είσοδο του χώρου υπάρχουν εδώ και δύο μήνες σκουπίδια και μπάζα παρατημένα, τα οποία αποτελούνε εστία μόλυνσης και κίνδυνο ύπαρξης φιδιών και ερπετών.
Οι πολίτες, όπως μας πληροφόρησαν, έχουν απευθυνθεί στο Τμήμα Καθαριότητας για την απομάκρυνσή των.
Όμως μέχρι και σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα.
Ερωτάσθε πότε πρόκειται να απομακρύνει η υπηρεσία σας τα εν λόγω σκουπίδια και για ποιόν λόγο καθυστερείτε.
Σας παραθέτω σημερινό φωτογραφικό υλικό.

Με εκτίμηση
Μιχάλης Σπανίδης
Δημοτικός Σύμβουλος
Εκδότης-Βιβλιοπώλης






Δεν υπάρχουν σχόλια