GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σκληρή επίθεση των ΠΟΜΑΚΩΝ στον... «Μέτιο Παντίκοφ» ή άλλως Αμέτ Μετέ για την μητρική γλώσσα!

Δεν ξέρει που να «κρυφτεί» πλέον ο «Ψευτομουφτής» Ξάνθης Αμέτ Μετέ, ο Τσαβούσογλου οργισμένος από τους «αγράμματους» Πομάκους, του είπε να σ...

Δεν ξέρει που να «κρυφτεί» πλέον ο «Ψευτομουφτής» Ξάνθης Αμέτ Μετέ, ο Τσαβούσογλου οργισμένος από τους «αγράμματους» Πομάκους, του είπε να σταματήσει να τους δίνει λεφτά!!!Δεν ξέρει που να «κρυφτεί» πλέον ο «Ψευτομουφτής» Ξάνθης «Μέτιο Παντίκοφ» όπως είναι το πραγματικό Πομάκικο όνομά του όπως αποκάλυψε ο δάσκαλος και Πρόεδρους του Πανελλήνιου συλλόγου Πομάκων Ιμάμ Αχμέτ –Πομάκος βουλγαρικής καταγωγής- όταν ο ΥΠΕΞ Τουρκίας κ.Τσαβούσογλου οργισμένος από τις επιθέσεις των Πομάκων εναντίον του, μίλησε για «αγράμματους» Πομάκους, του είπε να σταματήσει να τους δίνει λεφτά, υπονοώντας τους «Ψευτοοιμάμηδες» που ούτως ή άλλως έχουν να πληρωθούν 6-7 μήνες, λόγω της οικονομικής κρίσης της Τουρκίας!!!

Την ίδια ώρα, πληθαίνουν οι αντιδράσεις των Πομάκων, καθώς και ο Ποδοσφαιρικός και Πολιτιστικός σύλλογος Πομάκων Πάχνης πέρασε στην αντεπίθεση!!!


ΑΠΑΝΩΤΑ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ!


Αναλυτικότερα: Αρνητικά σχολιάζει τις κινήσεις του ψευτομουφτή Ξάνθης Μέτιο Παντίκοφ ή άλλως Αμέτ Μετέ, -προ της επίσκεψης Τσαβούσολου στη Θράκη-, ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Ορεινής Ξάνθης.
Θυμίζουμε πως το Τούρκος ΥΠΕΞ περιόδευσε δήθεν ιδιωτικά στη Ροδόπη, από όπου εξαπέλυσε τριπλή πρόκληση προς την Ελλάδα κυρίως για το καθεστώς της «τουρκικής μειονότητας» τα «Πομακοχώρια» και τα «Τουρκικά σχολεία» , με την Ελλάδα να απαντά μέσω του εκπροσώπου του Ελληνικού ΥΠΕΞ.

Στην ανακοίνωσή του ο Ποδοσφαιρικός Πολιτιστικός Σύλλογος Πομάκων Πάχνης αναφέρεται στον ψευτομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μετέ ή στα Πομάκικα και  Βουλγάρικα Μέτιο Παντίοφ, για τον οποίο διαπιστώνει πως δέχθηκε «απανωτά αυτογκόλ».

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση του Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου Ορεινής Ξάνθης:


«Πριν λίγες μέρες ο "βεζίρης" μας ένοιωσε την ανάγκη να παραχωρήσει μια συνέντευξη στον εαυτό του που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της "μουφτείας" του. Κάποιος ανώνυμος "δημοσιογράφος" του έθετε "αυθόρμητα" ερωτήματα κι αυτός απαντούσε για θέματα επικαιρότητας.

Οι αντιφάσεις ήταν τόσες πολλές που έκανε περισσότερη ζημιά στο σκοπό του παρά καλό. Επιβεβαίωσε πώς όσο και να προσπαθείς το μαύρο άσπρο δε γίνεται. Και συνεπώς για άλλη μια φορά εκτέθηκε στα μάτια του κόσμου. Μπορεί η συνέντευξη να πέρασε στα ψιλά, αλλά το περιεχόμενό της θα μείνει στην ιστορία.

Κατηγόρησε τους κατοίκους της περιοχής μας ότι η μητρική τους γλώσσα "είναι η γλώσσα μιας άλλης χώρας και όταν τη μιλάνε μπορεί να φέρουν καταστροφή στην κοινωνία μας". Αν αυτό δε λέγεται εκφοβισμός και καταπίεση, τότε τί λέγεται; Μάλλον νιώθει απειλή στα σχέδιά του, όταν ο κόσμος δυσανασχετεί με την επιβολή μιας ξένης γλώσσας ως μητρικής στην περιοχή μας. Βέβαια, παραλείπει να αναφέρει ότι στην καθημερινότητά του μιλάει κι αυτός τη γλώσσα που "θα φέρει καταστροφή στην κοινωνία μας".

Εντυπωσιακές, όμως, ήταν οι εξής δηλώσεις του: ότι "εγώ ξέρω τί είμαι και το δηλώνω και δε μπορούν να μου επιβάλλουν τί να νοιώθω", καθώς και ότι "πρέπει να σεβόμαστε όσους αδελφούς μας νιώθουν Έλληνες Πομάκοι". Αν όντως υπάρχουν τέτοιοι, όπως μας λέει, για ποιο λόγο η μειονότητα να ονομάζεται συνολικά "τουρκική"; Κι αν κανείς δε μπορεί να του επιβάλλει τί είναι, γιατί το επιβάλλει ο ίδιος στους άλλους;».

Εκνευρισμένος ο Τσαβούσογλου με τους Πομάκους: «Εμείς φταίμε που τους στηρίζουμε…»


Εκνευρισμένος με τους Πομάκους και την ανακοίνωση τους μέσω της οποίας τον κήρυξαν ως «ανεπιθύμητο», εμφανίστηκε ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου κατά τη διάρκεια της πτήσης του από Τουρκία προς Ελλάδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του thracenews.gr, ο Τούρκος ΥΠΕΞ συζήτησε το θέμα με τον Υπεύθυνο Ελληνικών Υποθέσεων και Μειονοτήτων στο Υπουργείο του, χαρακτηρίζοντας τους Πομάκους ως... «αγράμματους» και «ανεγκέφαλους» δίνοντας εντολές να σταματήσει να τους «πληρώνει» η Τουρκία δια μέσω του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης Αμέτ Μετέ!

Ο κ. Τσαβούσογλου σχολιάζοντας την ανακοίνωση που εκδόθηκε φέρεται πως είπε «…φταίμε εμείς που τους στηρίζουμε… να τους αφήσουμε να τους κάνουν Έλληνες να δουν τι σημαίνει Ελλάδα και μειονότητες…», ενώ σε άλλο σχόλιο του ήταν πιο επιθετικός λέγοντας: «Να σταματήστε να χρηματοδοτείται τους Πομάκους της Ξάνθης. Τέμα στα χατίρια,! Θα μιλήσω και με τον Αμέτ (σ.σ. Μετέ). Τέρμα τα χατίρια. Αρκετά με τους αγράμματους…».

Δεν υπάρχουν σχόλια