GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



«ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ…» Η ΜΑΡΙΑ ΛΥΚΙΔΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΑΜΑΡΙΔΗ!

Αφού επί μήνες το μπούλινγκ σε βάρος της πρώην διευθύντριας της ΔΕΥΑΞ Μαρίας Λυκίδου έχει ξεπεράσει κάθε όριο με εντολές φυσικά του νυν Προέ...


Αφού επί μήνες το μπούλινγκ σε βάρος της πρώην διευθύντριας της ΔΕΥΑΞ Μαρίας Λυκίδου έχει ξεπεράσει κάθε όριο με εντολές φυσικά του νυν Προέδρου Ιπποκράτη Καμαρίδη που επί Σδρέβανου εμφανίζονταν… φίλος και «υποστηριχτής της, την περασμένη Τετάρτη, μας… «ξεπέρασε»!
Κι έβγαλε χαρτί (σ.σ. Με την υπογραφή του Λεπίδα βέβαια…), προκειμένου να «εκ-παραθυρώσει» από το «γραφειάκι» της στην Επιχείρηση την επί χρόνια εξ’ απορρήτων του Δήμαρχου Τσέπελη την περίοδο που ήταν εκεί Πρόεδρος!!!
-Πρόεδρε με την μηνιαία αντιμισθία των 1.710 ευρώ, μήπως η Μαρία Λυκίδου είναι πολύ… «σκληρή» για να «πεθάνει»; Τουλάχιστον στην 5ετία Δημαρχόπουλου - Σδρέβανου αυτό απέδειξε, στηρίζοντας μάλιστα με φανατισμό τον… Τσέπελη!

-Άσχετα αν ο σημερινός Δήμαρχος το «παίζει» τώρα… μούγκα στη στρούγκα!

(σ.σ. Φυσικά όλα αυτά με την απόφαση για την «αλλαγή» γραφείου κλπ για μας όλους προφάσεις εν αμαρτίες του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ Ι. Καμαρίδη να αποδείξει ότι αυτός κάνει κουμάντο και παράλληλα να «ικανοποιήσει» «εκλεκτή» του υπάλληλο!….

Δεν υπάρχουν σχόλια