GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εντυπωσιακά καλάθια ποτών για να κάνεις το πιο απολαυστικό δώρο!

Τα καλάθια ποτών είναι η πιο όμορφη και πρακτική κίνηση για να χαρίσεις ένα καλαίσθητο και ξεχωριστό δώρο στους αγαπημένους σου ανθρώπους, ...


Τα καλάθια ποτών είναι η πιο όμορφη και πρακτική κίνηση για να χαρίσεις ένα καλαίσθητο και ξεχωριστό δώρο στους αγαπημένους σου ανθρώπους, σε συναδέλφους αλλά και σε όποιον άλλο επιθυμείς, σε αμέτρητους συνδυασμούς.
 Τα καλάθια δώρων, δεν είναι μόνο αισθητικά χρήσιμα για τα ποτά και τα κρασιά που θέλεις να προσφέρεις. Είναι εξίσου πρακτικά και για τη μετέπειτα χρήση τους. Μπορείς να επιλέξεις ένα καλάθι με κρασιά, φτιαγμένο με υψηλής ποιότητας δέρμα, το οποίο στη συνέχεια θα χρησιμοποιηθεί και για αποθήκευση περιοδικών και εφημερίδων, ή και άλλων αντικειμένων.

Επίσης μπορείς να επιλέξεις εσύ την χωρητικότητα μπουκαλιών που θα έχει το δώρο σου. Στη συλλογή του Cava Rokos θα βρεις μονές καλαίσθητες συσκευασίες για το ποτό ή το κρασί της προτίμησης σου ή δύο και παραπάνω μπουκαλιών. Μια πολύ γουστόζικη ιδέα αποτελεί επίσης η σύνθεση καλαθιού με δύο μπουκάλια (ένα ποτό κι ένα κρασί) και διάφορα delicatessen προϊόντα από τη μεγάλη γκάμα του e-shop.

Μια ακόμη έξυπνη λύση, αποτελούν τα καλάθια που χρησιμεύουν ως κασπώ , στα οποία μπορείς να προσθέσεις και μια ιδιαίτερη διακόσμηση, μαζί με τα μπουκάλια που θα συμπεριλάβεις στο δώρο σου!

Οι επιλογές είναι πολλές και η λίστα ποτών και κρασιών ακόμη μεγαλύτερη. Επισκέψου το e-shop Cava Rokos, και βρες όλα αυτά που ζητάς για το τέλειο καλάθι δώρου, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία και ένα τεράστιο εύρος τιμών!

Δεν υπάρχουν σχόλια