GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Κύμα αντιδράσεων στην Τουρκία: Ο Ερντογάν έλαβε και τρίτη δόση εμβολίου

Την ώρα που εκατομμύρια άνθρωποι στη γειτονική χώρα δεν μπορούν να κάνουν ούτε την πρώτη δόση, εξαιτίας της έλλειψης εμβολίων, ο Τούρκος πρό...


Την ώρα που εκατομμύρια άνθρωποι στη γειτονική χώρα δεν μπορούν να κάνουν ούτε την πρώτη δόση, εξαιτίας της έλλειψης εμβολίων, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έκανε και τρίτη δόση του εμβολίου προκαλώντας όπως ήταν αναμενόμενο σφοδρές αντιδράσεις.
Μάλιστα, ο πρόεδρος της Τουρκίας γνωστοποίησε ο ίδιος ότι έχει λάβει τρεις δόσεις του εμβολίου, προκαλώντας τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης και των χρηστών του Twitter.

«Έλεγξα αν υπήρξε αύξηση των επιπέδων των αντισωμάτων μου. Έφθασα τις 2.160 (μονάδες ανά χιλιοστόμετρο), δόξα τω Θεώ», είπε στο κρατικό δίκτυο TRT.


Ο πρόεδρος της Τουρκίας έλαβε την πρώτη δόση του κινεζικού εμβολίου Sinovac στις 14 Ιανουαρίου και ήταν ένα από τα πρώτα άτομα στη χώρα που εμβολιάστηκε. Στη συνέχεια έλαβε μία δεύτερη δόση, πάλι με το Sinovac, στις 11 Φεβρουαρίου και χθες αποκάλυψε ότι έκανε και μια τρίτη δόση στις 10 Μαρτίου. Ο ίδιος δεν επιβεβαίωσε εάν η τρίτη δόση ήταν με το σκεύασμα της Sinovac ή της Pfizer-BioNTech, το οποίο χορηγείται και στην Τουρκία.

Δεν υπάρχουν σχόλια