GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ορφέας Ξανθης ίσον, Μπάμπης Χατζημεστής! Ο οποίος οδηγεί το Ξανθιώτικο ποδόσφαιρο σε νέες δόξες.

Ας είμαστε ειλικρινείς…Μπορεί στις νίκες και στους πρωταθλητισμούς να είμαστε όλοι με τον ΟΡΦΕΑ Ξάνθης και να πανηγυρίζουμε με…παιάνες, η π...


Ας είμαστε ειλικρινείς…Μπορεί στις νίκες και στους πρωταθλητισμούς να είμαστε όλοι με τον ΟΡΦΕΑ Ξάνθης και να πανηγυρίζουμε με…παιάνες, η πραγματικότητα ωστόσο είναι μία….Ορφέας Ξάνθης ίσον Μπάμπης Χατζημεστής.
Σίγουρα κάποιοι όλα αυτά τα χρόνια στάθηκαν δίπλα στον Ορφέα Ξάνθης και δεν εννοώ μόνο τους Παλαιμάχους, τον Χριστόφορο Διαμαντή, τον Γιάννη Τσιλιγγιρίδη και τον Στάθη Παπαδόπουλο –εγώ θα προσθέσω και τον γιατρό Ιπποκράτη Καμαρίδη που πρόσφερε ως γιατρός στην ομάδα τα μέγιστα-αλλά η πραγματικότητα είναι μία. Ένας ο ΟΡΦΕΑΣ Ξάνθης άλλα ένας κι ο… Μπάμπης Χατζημεστής.

Ο οποίος και με το τέλος της προχθεσινής φιέστας στο γήπεδο της Φελώνης, μάζευε ο ίδιος τα… μπουκάλια με τις σαμπάνιες! Κάπως έτσι κάναμε κι εμείς μετά το τέλος των παραστάσεων της Θρακικής Σκηνής στα «πέτρινα» χρόνια… Χειροκρότημα, κοσμοσυρροή, δωρεάν όλα αυτά γιατί εκείνη την περίοδο αντί να κάνουμε μπίζνες όπως κάποιοι άλλοι τρέχαμε για το θέατρο και στο τέλος…! Όταν έπεφταν οι κουϊντες στα  Τιτάνια ή στο Δημοτικό αμφιθέατρο… Να μαζέψουμε τα σκηνικά για να πάμε κάπου να φάμε όλοι μαζί ή σπίτια μας!!!

Η μοναξιά του σχοινοβάτη… Αλλά δεν βαριέσαι! Τουλάχιστον ζήσαμε απίστευτες σκηνές! Στου Βαρσάμη, στην Κόρινθο, στην Ιθάκη, στο Γκίφχορν, στη Σαλονίκη, στο Ρομάτζο!!! Και στην άλλη μας ζωή… ναι πάλι οι ίδιοι θα θέλαμε να είμαστε!


Δεν υπάρχουν σχόλια