GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Καιρός: Καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας σήμερα Τετάρτη – Πότε θα εξασθενήσουν τα φαινόμενα

Ιδιαίτερα άστατος καιρός, με βροχές και καταιγίδες, αρχικά σε περιοχές στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας και πιθανόν στις Σποράδες, αναμέν...


Ιδιαίτερα άστατος καιρός, με βροχές και καταιγίδες, αρχικά σε περιοχές στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας και πιθανόν στις Σποράδες, αναμένεται για σήμερα, Τετάρτη, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ. Από τις μεσημεριανές ώρες τα φαινόμενα θα επηρεάσουν τα υπόλοιπα ηπειρωτικά, το Ιόνιο, περιοχές του Βορείου Αιγαίου και ενδεχομένως τα ορεινά της Κρήτης. Οι καταιγίδες κατά τόπους θα είναι ισχυρές και θα συνοδεύονται από έντονη ηλεκτρική δραστηριότητα, ριπαίους ανέμους και σε ορισμένες περιοχές από χαλαζοπτώσεις.Η θερμοκρασία, σύμφωνα με το meteo.gr, θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 8 έως 25 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 12 έως 30, στην Κεντρική Ελλάδα από 12 έως 31 βαθμούς, στην Ήπειρο από 12 έως 29, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 31 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 29 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 14 έως 39 βαθμούς, ενώ στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 30 και 32 βαθμούς Κελσίου, αντίστοιχα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ, στο Ιόνιο βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις 3-5 μποφόρ και στα νοτιότερα πελάγη από δυτικές διευθύνσεις με ίδιες εντάσεις.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ:

 ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις οι οποίες κυρίως από τις μεσημβρινές ώρες θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και καταιγίδες.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τα φαινόμενα το βράδυ θα εξασθενήσουν.
Ανεμοι: Βόρειοι 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Τα φαινόμενα το βράδυ θα εξασθενήσουν.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και κυρίως στη δυτική Πελοπόννησο θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Τα φαινόμενα το βράδυ θα εξασθενήσουν.
Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις, αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες κατά τόπους στα ηπειρωτικά και κυρίως στην ανατολική Πελοπόννησο θα είναι ισχυρές.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους και πιθανώς στα ορεινά της Κρήτης πρόσκαιρες καταιγίδες.
Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις απογευματινές ώρες.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα βόρεια τοπικά έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια