GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δράμα: Εγκαινιάζεται το Κέντρο Πληροφόρησης για το Εθνικό Πάρκο Οροσειράς Ροδόπης

Για το Σάββατο, 5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, έχουν προγραμματιστεί τα εγκαίνια του Κέντρου Πληροφόρησης για το Εθνικό Πάρκο Ορ...


Για το Σάββατο, 5 Ιουνίου,
Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, έχουν προγραμματιστεί τα εγκαίνια του Κέντρου Πληροφόρησης για το Εθνικό Πάρκο Οροσειράς Ροδόπης, στο πάρκο των πηγών Αγίας Βαρβάρας Δράμας.
Το Κέντρο αποτελεί μια σύγχρονη και άρτια οργανωμένη υποδομή με σκοπό να συμβάλλει στην προβολή του Εθνικού Πάρκου Οροσειράς Ροδόπης, την ανάπτυξη περιβαλλοντικής συνείδησης και παιδείας δίνοντας έμφαση στην ενημέρωση μαθητών, στην προσέλκυση επισκεπτών και στην τόνωση του αειφόρου τουρισμού στην ευρύτερη περιοχή.

Διαμορφώθηκε στο πλαίσιο της Πράξης «Δημιουργία μέσων ερμηνείας περιβάλλοντος για την ανάδειξη και προβολή του Εθνικού Πάρκου Οροσειράς Ροδόπης» μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2014-2020» και χρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από εθνικούς πόρους.

Τα εγκαίνια του Κέντρου Πληροφόρησης θα γίνουν, στις 10:30 το πρωί, στην αίθουσα ΜΕΛΙΝΑ, με περιορισμένο αριθμό καλεσμένων λόγω τήρησης μέτρων υγειονομικής ασφάλειας, ωστόσο το κοινό θα μπορεί στη συνέχεια να το επισκεφθεί
.

Δεν υπάρχουν σχόλια