GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΚΟΜΝΗΝΑ-Εκδήλωση Μνήμης: Οι επίσημοι ήταν ... 4πλάσιοι των κατοίκων! Παρών ο Τοψίδης, απόντες Σπύρος Τσιλιγγίρης-Μέτιος!

Ημέρα Μνήμης στα Κομνηνά Ξάνθης για τους εκτελεσθέντες το 1944 από τον Βουλγαρικό Στρατό κατοχής


Ημέρα Μνήμης στα Κομνηνά Ξάνθης για τους εκτελεσθέντες το 1944 από τον Βουλγαρικό Στρατό κατοχής
Παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής και θρησκευτικής ηγεσίας, των σωμάτων ασφαλείας αλλά και κόσμου ολοκληρώθηκαν την Κυριακή  οι εκδηλώσεις  μνήμης στα Κομνηνά Ξάνθης, για τους  εκτελεσθέντες και σφαγιασθέντες κατοίκους του χωριού από τον Βουλγαρικό Στρατό κατοχής, την 12-6-1944.

Σημειώνεται ωστόσο ότι οι επίσημοι από τη Ξάνθη και τον Έβρο –γιατί παρέστη και ο Χριστόδουλος Τοψίδης με συνεργάτες του - ήταν τουλάχιστον 4πλάσιοι (!) από τους κατοίκους της περιοχής ενώ έλαμψε για μια ακόμη φορά ο απανταχού απών βουλευτής της Ν.Δ. Σπύρος Τσιλιγγίρης. Απών ήταν επίσης απο τις εκδηλώσεις και ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος.

Αντίθετα ήταν παρών στις εκδηλώσεις ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσείν Ζεϊμπέκ όπως και ο πολιτευτής του κόμματος Στάθης Γιαννακίδης αλλά και ο γραμματέας Γιώργος Χατζηθεοδώρου καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ στοχεύει στην κατάληψη δυο εδρών στις επόμενες εθνικές εκλογές με το σύστημα της απλής αναλογικής.

Παρόντες στις εκδηλώσεις ο Δήμαρχος Τσέπελη με...καινούργιο κουστούμι, ο πρώην Δήμαρχος Μπάμπης Δημαρχόπουλος με τους Μαρίνο Σδρέβανο και Σάκη Χατζηαντωνίου, οι Σάββας Μελισσόπουλος, Νίκος Παπαχρόνης, σύσσωμη σχεδόν η παράταξη του Χριστόδουλου Τοψίδη, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραίτης, και ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Νίκος Ευφραιμίδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κώστας Κουρτίδης και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Γαλανόπουλος.  Στην πλατεία Σταυρούπολης εμφανίστηκε και η γραμματέας του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά που συνοδεύει πλέον σε όλες τις εξόδους του τον Δήμαρχο Ξάνθης.

Ομιλητής της εκδήλωσης για μια ακόμη φορά ο δημοσιογράφος Τάσος Κοντογιαννίδης ενώ κατά τα καθιερωμένα δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε κατοίκους των Κομνηνών και κατατέθηκαν στεφάνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια