GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Έλα Πέτσα να τον "δεις"! Στο πάρκινγκ του ΤΣΕΠΕΛΗ και το 3ήμερο, το τζιπ του Δήμου Ξάνθης με... δική του υπογραφή!!!

Λίγη «τσίπα» δεν έχει ο «πλουτίσας» από την ανάμιξή του με την Αυτοδιοίκηση  δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης,  μετατρέποντας το υπηρεσιακό ...


Λίγη «τσίπα» δεν έχει ο «πλουτίσας» από την ανάμιξή του με την Αυτοδιοίκηση  δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης,  μετατρέποντας το υπηρεσιακό αυτοκίνητο σε ΙΔΙΩΤΙΚΟ προκειμένου οι δημότες να πληρώνουν και τα καύσιμα αλλά και την ....υψηλή συντήρησή του!


Για μια ακόμη φορά χωρίς «τσίπα» ο «πλουτίσας» από την ανάμιξή του με την Τοπική Αυτοδιοίκηση επί 32 χρόνια επαγγελματίας δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης με την ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ και των Εισαγγελικών αρχών (σ.σ. Σε παρόμοια περίπτωση συνελήφθη επ’ αυτοφόρω ο πρώην Δήμαρχος Ιάσμου Καδή Ισμέτ όταν πήγε σε ιδιωτικό σχολείο το παιδί του με αυτοκίνητο του Δήμου Ιάσμου), ο Δήμαρχος Τσέπελης προκλητικά κυκλοφορούσε για καθαρά ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ το υπηρεσιακό τζιπ του Δήμου Ξάνθης ως... ΙΔΙΩΤΙΚΟ!!! Το οποίο πάρκαρε τελικά στο πάρκινγκ του σπιτιού του στη Χρύσα σε μια ακόμη επίδειξη ...πολιτικής δύναμης και ΙΣΧΥΟΣ!!!
Προκειμένου οι δημότες να του πληρώνουν και τα καύσιμα αλλά και τη συντήρηση!!!  Η οποία περιέργως έχει πιάσει ταβάνι!!! Και τελευταία έφασε στο υψηλό ποσόν των 5.483 ευρώ!!! Ενός αυτοκινήτου 12 ετών!

Επαναλαμβάνω... ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!! Άλλωστε σε αυτήν την πόλη, ποιός δεν έχει δει καμαρωτό καμαρωτόν τον "πασάμ Τσέπελη" να οδηγεί το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Δήμου Ξάνθης ως....ιδιωτικό; Και πολλές φορές να "κουβαλάει" και την οικογένειά του και όχι μόνο....

Άλλωστε ουκ ολίγες φορές έχει καταγγελθεί από πολίτες ότι τον βλέπουν να πηγαινοέρχεται με αυτό το δρόμο Ξάνθη - Χρύσα 5-6 φορές, πολλές φορές και με την σύζυγο ή μέλη της οικογένειάς του, ΧΩΡΙΣ καμία αιδώ!!! Και αυτό φυσικά δεν έχει γίνει μια και δυο φορές, αλλά επί 22 μήνες συνέχεια αυτό γίνεται!!!! Απο 1/9/2019 με το που ανέλαβε Δήμαρχος Ξάνθης...

Αφού ουκ ολίγες φορές έχει γίνει πρωτοσέλιδο, ωστόσο ο ίδιος θεωρεί ότι έχει ΑΣΥΛΙΑ!!!

Υπενθυμίζω ότι κάποτε το θέμα των υπηρεσιακών αυτοκινήτων, ήταν θέμα που απαιτούσε τις άδειες από την ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ Μακεδονίας και Θράκης, τώρα ωστόσο αυτές τις μετακινήσεις τις ορίζει ο ίδιος ο Δήμαρχος!!!

Και να ήταν κανένας φτωχός και δεν του έφταναν οι 3.420 ευρώ τον μήνα συν τα κινητά, συν τα εκτός έδρας, συν τα ξενοδοχεία κλπ ή πιθανές άλλες αντιμισθίες (σ.σ. Είναι και Πρόεδρος της ΔΙΑΜΑΘ με επιλογή Μέτιου προφανώς λόγω του... ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ του δημοτικής επιχείρησης ΦΥΣΙΣ και της υψηλής μόρφωσης και ....Πανεπιστημιακής του κατάρτισης...)

Ο Δήμαρχος Τσέπελης ίσως είναι εις εκ των 2-3 πλουσιοτέρων στη Ξάνθη αφού όπως αποδείχτηκε η ενασχόλησή του με την Αυτοδιοίκηση αυτόν τον σκοπό είχε!!! Να βγάλει όσο το δυνατόν περισσότερα κάτι που φαίνεται και από την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, που δεν έχει παρά να ελέγξει η Πολιτεία –όπως γράψαμε πολλές φορές– με βάση το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ του ζεύγους αν δικαιολογείται!!! Ωστόσο η απληστία του αυτή, ενώ αγοράζει συνεχώς και νέα κουστούμια κάνοντας και επίδειξη χλιδής μάλιστα στους υπουργούς που επισκέπτονται τη Ξάνθης, να έχει μετατρέψει παράνομα το ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ τζιπ του Δήμου Ξάνθης σε ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ!!!

Σήμερα επανερχόμαστε για μια ακόμη φορά κι με ένα ακόμη πρωτοσέλιδο, υπενθυμίζοντας την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ξάνθης για τη χρήση των ΥΠΗΡΕΙΣΑΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΏΝ και ζητώντας την αυτεπάγγελτη παρέμβαση της Εισαγγελικής Αρχής, διότι με την πρακτική αυτή ζημιώνει το δημόσιο συμφέρον και τους πολίτες της Ξάνθης με αποκλειστικό σκοπό το κέδος!

Και εν γνώσει  του οτι αυτά τα αυτοκίνητα μπορούν να χρησιμοποιούν οι  Δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι κλπ μόνο για καθαρά ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥΣ λόγους και φυσικά με ευθύνη και των αρμοδίων υπαλλήλων του Δήμου Ξάνθης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια