GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Στην Δράμα και στην Ξάνθη ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Πέμπτη 1 Ιουλίου του 2021

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της ΕΡΤ Κομοτηνής , ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Πέμπτη 1η Ιουλίου του 2021 το πρωί τ...


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της ΕΡΤ Κομοτηνής , ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Πέμπτη 1η Ιουλίου του 2021 το πρωί την Δράμα και το μεσημέρι στη Ξάνθη .

Ο πρωθυπουργός της χώρας το πρωί θα παραβρεθεί στον εορτασμό των Ελευθερίων της Δράμας , μαζί με την Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας την κα. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου. Θα παραβρεθεί στην Δοξολογία και στην κατάθεση στεφάνων ,δεν θα μείνει όμως για το επίσημο γεύμα.

Ιστορικά ίσως είναι η πρώτη φορά που και ο πρωθυπουργός και η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας θα παραβρεθούν στον εορτασμό των Ελευθερίων της Δράμας .
Θυμίζουμε ότι φέτος η πόλη της Δράμας γιορτάζει τα 108 χρόνια ελευθερίας της. Η 1η Ιουλίου 1913, αποτελεί έναν από τους κορυφαίους σταθμούς της νεότερης ιστορίας της μαρτυρικής Δράμας. Είναι η μέρα κατά την οποία ο Δραμινός λαός απέκτησε την ελευθερία του αποτάσσοντας το διπλό ζυγό της σκλαβιάς, τον τουρκικό και τον βουλγαρικό».

Ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται στη Ξάνθη την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι . Θα επισκεφτεί πρώτα το 2ο Γυμνάσιο Ξάνθης όπου θα γίνει και μια εκδήλωση για την εκκίνηση εργασιών για την παροχή φυσικού αερίου στην πόλη της Ξάνθης .

Στην συνεχεία αναμένεται να επισκεφτεί το Xanthi TechLab που στεγάζεται στο κέντρο πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης (απέναντι από τα κτήριο της Π.Ε Ξάνθης)και είναι ένα εργαστήριο πολυμέσων και χώρος συνάντησης νέων ανθρώπων που θέλουν να μάθουν και να χρησιμοποιήσουν νέες τεχνολογίες και θα έχει συνομιλίες με νέους ανθρώπους η εναλλακτικά θα επισκεφτεί την πιο ισχυρή βιομηχανία της περιοχής τον Όμιλο Πλαστικά Θράκης .

Στα πλαίσια της επίσκεψής του θα πραγματοποιήσει επίσης συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων, θα συζητήσει τα προβλήματα που ταλανίζουν την περιοχή μας.
Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού θα ανακοινωθεί επίσημα της επόμενες ημέρες .

Δεν υπάρχουν σχόλια