GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


“Zούγκλα” στο δημοτικο στάδιο Ρόδου

Εργαστηριακές εξετάσεις στο νερο που πρόσφεραν στην αποστολή του ΑΟΞ!-Προανακριτική εξέταση από την Αστυνομία της Ρόδου

Εργαστηριακές εξετάσεις στο νερο που πρόσφεραν στην αποστολή του ΑΟΞ!-Προανακριτική εξέταση από την Αστυνομία της ΡόδουΑπαράδεκτες οι συνθήκες που συνάντησε η αποστολή του ΑΟΞ στη «ζουγκλα» του δημοτικού σταδίου στη Ρόδο

Εργαστηριακές εξετάσεις στο νερο που πρόσφεραν στην αποστολή του ΑΟΞ

Ο Team Μanager Κώστας Τσαλίκης πήγε στην Αστυνομική Διεύθυνση για να καταγγείλει τα γεγονότα με αποτέλεσμα η Αστυνομική Διεύθυνση να προβεί σε προανακριτική εξέταση.

Όπως μας ενημέρωσαν από την παραμονή της αναμέτρησης φάνηκε το τι θα αντιμετωπίζαμε στην Ρόδο.

Αργά το βράδυ άρχισαν έξω από το ξενοδοχείο που έμενε η ομάδα να ρίχνουν βεγγαλικά και μολότωφ – μπουρλότα με σκοπό να ξυπνήσουν οι παίχτες και να δημιουργηθεί αναστάτωση.

Οι ξένοι ποδοσφαιριστές όπως ήταν φυσικό αναστατώθηκαν και φοβήθηκαν καθώς δεν έχουν αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να κοιμηθούν. Όχι πως οι Έλληνες έμειναν αδιάφοροι αλλά κατάλαβαν το τι πρόκειται να αντιμετωπίσουν στο γήπεδο.

Σήμερα την ώρα άφιξης στο γήπεδο, στην είσοδο, περίμεναν συγκεντρωμένα 50-60 άτομα τα οποία επιτέθηκαν φραστικά και προσπάθησαν να χειροδικήσουν τα μέλη της αποστολής και φυσικά τους ποδοσφαιριστές. Το ότι δεν το κατάφεραν οφείλεται στην δραματική προσπάθεια 2-3 ανθρώπων.

Το αποκορύφωμα ήταν ότι τα νερά τα οποία προσφέρουν παραδοσιακά οι γηπεδούχοι προς τους φιλοξενούμενους είχαν μικρές τρύπες πάνω στα καπάκια, τρύπες που προήλθαν από βελόνα ένεσης. Υπάρχει φόβος ότι μπορεί να έριξαν κάτι μέσα και όπως ήταν φυσικό αγοράτηκαν άλλα νερά.

Παράλληλα πάρθηκε δείγμα με σκοπό να πραγματοποιηθούν εργαστηριακές εξετάσεις του νερού στην Ξάνθη.

Όπως ήταν φυσικό ο Team Μanager Κώστας Τσαλίκης πήγε στην Αστυνομική Διεύθυνση για να καταγγείλει τα παραπάνω γεγονότα με αποτέλεσμα η Αστυνομική Διεύθυνση να προβεί σε προανακριτική εξέταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια