GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Τουρκία: Σάλος για Έλληνα πιλότο της Turkish Airlines με τατουάζ της ΕΟΚΑ!

Έλληνα πιλότο που εργάζεται στην «Turkish Airlines», και -σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα φέρει τατουάζ της … ΕΟΚΑ, αναζητά η τουρκική αντι...

Έλληνα πιλότο που εργάζεται στην «Turkish Airlines», και -σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα φέρει τατουάζ της … ΕΟΚΑ, αναζητά η τουρκική αντιπολίτευση.

Η καταγγελία ανήκει στον αντιπρόεδρο του αντιπολιτευόμενου Ρεμπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος Αλί Οζτούντς, σύμφωνα με τον οποίον Έλληνας κυβερνήτης με τατουάζ της … ΕΟΚΑ, εργάζεται στον τουρκικό εθνικό αερομεταφορέα.

Με ερώτησή του προς τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Αντίλ Καραϊσμάνογλου, ο Οζτούνς ζήτησε να πληροφορηθεί πόσοι ξένοι κυβερνήτες εργάζονται στις Τουρκικές Αερογραμμές και πόσοι από αυτούς είναι Έλληνες υπήκοοι. Ο ίδιος ζήτησε και διευκρινήσεις εάν εργάζεται και Έλληνας πιλότος, που φέρει τατουάζ της … ΕΟΚΑ.

Ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών δεν απάντησε για το θέμα του Έλληνα πιλότου με το τατουάζ, αλλά αρκέστηκε να κάνει γνωστό πως : «Σύμφωνα με τα αρχεία της Γενικής Διεύθυνσης Πολιτικής Αεροπορίας, υπάρχουν 9003 κυβερνήτες αεροσκαφών και 176 πιλότοι ελικοπτέρων στην Τουρκία, από τους οποίους οι 3.419 εργάζονται στην Turkish Airlines».

Το θέμα απασχολεί μεγάλη μερίδα των τουρκικών ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια