GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η παρουσία Τσέπελη στο γήπεδο των Πηγαδίων αν και δεν είναι μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθη-Το σχόλιο της Thrakisport

Σε μπελάδες δόθηκε η εντύπωση ότι κινδυνεύει να μπει η ΠΑΕ Ξάνθη εξαιτίας του γεγονότος ότι επέτρεψε την είσοδο στα Πηγάδια και την παρακολο...

Σε μπελάδες δόθηκε η εντύπωση ότι κινδυνεύει να μπει η ΠΑΕ Ξάνθη εξαιτίας του γεγονότος ότι επέτρεψε την είσοδο στα Πηγάδια και την παρακολούθηση της αναμέτρησης στον δήμαρχο της Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη σύμφωνα με το Thrakisport που ανφέρει επί λέξη τα παρακάτω:

Η παρουσία του στα επίσημα του Xanth FC Arena κατεγράφη από το ιστολόγιο της εφημερίδας «Μαχητής», όπου μάλιστα σχολιαζόταν ως… ο γκαντέμης της υπόθεσης. «Το περίεργο του σημερινού παιχνιδιού; Στο παιχνίδι ήταν  παρών και ο…Δήμαρχος Τσέπελης!!! Και περίμεναν να… κερδίσουν; Ειλικρινά ακόμη δεν κατάλαβε η διοίκηση της ΠΑΕ Ξάνθη οτι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν φέρνει τύχη στη Ξάνθη κάθε φορά που πάει στο…γήπεδο;», αναφέρεται στο σχετικό άρθρο του «Μαχητή» όπου δεσπόζει η ανωτέρω (κουνημένη) φωτογραφία.  

Ωστόσο πέρα από την γκαντεμιά, τα πράγματα άρχισαν να δείχνουν πιο σοβαρά με την παρουσία του δημάρχου και να επιφέρουν κίνδυνο τιμωρίας και αυστηρές κυρώσεις στην ΠΑΕ Ξάνθη. Η ίδια η ομάδα πριν την αναμέτρηση είχε εκδώσει ανακοίνωση στις 12 Μαΐου, όπου είχε αναφέρει μεταξύ τα εξής: «Αντιλαμβανόμαστε την επιθυμία των φιλάθλων να παρευρεθούν σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι για να υποστηρίξουν την ομάδα μας, ωστόσο στο γήπεδο επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και σε ανθρώπους που έχουν άμεση σχέση με τη διεξαγωγή της ποδοσφαιρικής συνάντησης».

Με άλλα λόγια, πρακτικά στο γήπεδο μπορούσαν δηλαδή να είναι μόνο τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθη και της αντίπαλης ομάδας και από εκεί και πέρα, οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές, οι διαιτητές, οι παρατηρητές, ο γιατρός, οι τραυματιοφορείς κλπ και επιπρόσθετα μόνον οι υπάλληλοι του γηπέδου και της ΠΑΕ Ξάνθη που είναι απαραίτητοι για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, οι όποιοι αστυνομικοί είχαν οριστεί και δημοσιογράφοι, οι φωτογράφοι και οι καμεραμεν που είχαν επιφορτιστεί με την κάλυψη του αγώνα στα ΜΜΕ. Πέραν αυτών ουδείς, βάσει και σχετικής απόφασης που έλαβε το ΔΣ της Λίγκας την περασμένη Δευτέρα, μετά την απειλή Χαρδαλιά για αναστολή του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, όπως είχε ανακοινώσει πιο πριν η Λίγα, είχε αποφασιστεί ομόφωνα, δηλαδή και με την ψήφο της ΠΑΕ Ξάνθη, «να τηρηθεί αυστηρότερα το υγειονομικό πρωτόκολλο». Στην ανακοίνωση της Λίγκας επισημαίνονταν ενόψει των τελευταίων δύο αγωνιστικών: «Είσοδο στο γήπεδο δικαιούνται πλέον μόνο τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των ΠΑΕ ενώ σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την ΕΛ.ΑΣ θα αυστηροποιηθούν οι έλεγχοι. Τυχόν παραβίαση του πρωτοκόλλου θα επισύρει αυστηρότατες ποινές στους παραβάτες».

Με δεδομένο λοιπόν ότι ο δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης δεν είναι μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθη, προκαλεί πολλά ερωτηματικά η παρουσία του στο γήπεδο. Ως τι βρέθηκε στην εξέδρα των επισήμων και πόσο νόμιμη ήταν η παρουσία του, με βάση την απόφαση της Λίγκας στην οποία συμφώνησε και η Ξάνθη; Είναι προφανές ότι θέλησε να κεφαλαιοποιήσει πολιτικά την βοήθεια που πρόσφερε με τις επιστολές της περασμένης εβδομάδας στην Νίκαια, αλλά κάποια πράγματα γίνονται πιο διακριτικά γιατί διαφορετικά γυρνάνε μπούμερανγκ στους εμπνευστές τους.

Τώρα με την παρουσία του, η ΠΑΕ Ξάνθη θα έπρεπε να κινδυνεύσει με βάση τις ανακοινώσεις της Λίγκας με αυστηρότατες ποινές επειδή επέτρεψε την είσοδο σε πρόσωπο που δεν ανήκει στο ΔΣ της και δεν είχε άμεση σχέση με την διεξαγωγή της αναμέτρησης. Ωστόσο όπως μαθαίνουμε, πέραν των μελών του ΔΣ η Λίγκα έχει δώσει δικαίωμα να μπαίνουν στο γήπεδο και συγκεκριμένος (πολύ μικρός) αριθμός επισήμων, στους οποίους περιλαμβάνονται και οι δήμαρχοι των πόλεων που εκπροσωπούν οι ομάδες. Άρα τελικά, ως προς το θέμα αυτό ουδέν σε νομικό τουλάχιστον επίπεδο πρόβλημα.

Ωστόσο, κακά τα ψέματα, ο ίδιος είναι έκθετος στα μάτια των δημοτών καθώς όλοι οι υπόλοιποι παρά την επιθυμία τους να πάνε στο γήπεδο, σεβάστηκαν αυτήν την οδηγία και δεν προσπάθησε κανείς να βρεθεί στα Πηγάδια ώστε να μην κινδυνεύσει με την παραμικρή τιμωρία η ομάδα. Πήγε όμως τελικά στο Arena ο ίδιος ο δήμαρχος! Ισως χρωστάει μια εξήγηση για αυτήν την παρουσία στους δημότες του, όταν οι ίδιοι δεν μπορούν να παραβρεθούν…

Thrakisport

(σ.σ."Μ": "Κουνημένη" η φωτογραφία αλλά οχι...μονταρισμένη! Μήπως μπήκε ως..."ανταποκριτής" ο Δήμαρχος Τσέπελης; Που επιχείρησε να κάνει "λεζάντα", αλλά έφερε δυστυχώς..."γκαντεμιά", διότι επί 31 χρόνια και πλέον, όταν έπαιζε ο ΑΟΞ στα Πηγάδια, αυτός..."μπάζωνε" (παράνομα φυσικά...), ρέματα στη Χρύσα για να κάνει δρόμο για τα παράνομα χοιροστάσιά του σε Δασική περιοχή!!

Δεν υπάρχουν σχόλια