GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Επικυρώθηκε η βαθμολογία της Super League

Α) Η βαθμολογία των πλέι οφ επικυρώθηκε ομόφωνα και, Β) Η βαθμολογία των πλέι άουτ επικυρώθηκε και εκείνη με ψήφους 12-3


Α) Η βαθμολογία των πλέι οφ επικυρώθηκε ομόφωνα και,
Β) Η βαθμολογία των πλέι άουτ επικυρώθηκε και εκείνη με ψήφους 12-3

Οι τρεις που μειοψήφησαν για την βαθμολογία των πλέι άουτ, ήταν ο Ολυμπιακός, ο Άρης και η ΑΕΛ, με τους «ερυθρόλευκους» και τους «κίτρινους» να στέκονται στο πλευρό του Αλέξη Κούγια, που με εξώδικό προς τη λίγκα ζητούσε την μη επικύρωση λόγω καταγγελίας που ο ίδιος έχει κάνει στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατά του ΠΑΣ Γιάννινα.

Όλα τα παραπάνω σημαίνουν, πως οποιαδήποτε εκκρεμοδικία υπάρχει, από την οποία πιθανόν να προκύψουν αφαιρέσεις βαθμών ή οτιδήποτε άλλο, οι αποφάσεις αυτές θα μεταφερθούν στην επόμενη σεζόν.

Ο συνεταιρισμός αποφάσισε επίσης ομόφωνα την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων Κ17 και Κ15 της τρέχουσας περιόδου.

Κλήρωση αγώνων μπαράζ
Η κλήρωση για τη σειρά των αγώνων μπαράζ για την παραμονή/άνοδο στη Superleague 1, ανάμεσα στην ομάδα που κατέλαβε τη 13η θέση στο πρωτάθλημα της Superleague 1 και σε αυτήν που κατέλαβε τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της Superleague 2, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23/05/2021 και ώρα 17:00 στα γραφεία της Ε.Π.Ο. Στην κλήρωση μπορεί να παραστεί ένας εκπρόσωπος από κάθε μία εκ των συμμετεχουσών ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια