GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Samsung: Η νέα γενιά οθονών

Μία εβδομάδα πριν το επερχόμενο Display Week 2021, η Samsung Display παρουσίασε επίσημα τις νέες της τεχνολογίες στις οθόνες. Αυτή που ξεχώρ...


Μία εβδομάδα πριν το επερχόμενο Display Week 2021, η Samsung Display παρουσίασε επίσημα τις νέες της τεχνολογίες στις οθόνες. Αυτή που ξεχώρισε και τη βλέπετε στη φωτογραφία εξωφύλλου, είναι η οθόνη που διπλώνει σε τρία σημεία ή S-foldable όπως την ονομάζει. Πρόκειται για μία πατέντα που είχε κατοχυρώσει πέρυσι και τώρα έγινε πραγματικότητα. Σύμφωνα με τη Samsung, όταν αναδιπλώνεται πλήρως αυτή η οθόνη θα φτάνει το μέγεθος των 7.2 ιντσών.

Επόμενη στη λίστα είναι μία αναδιπλούμενη οθόνη 17 ιντσών. Διπλωμένη θα λειτουργεί ως ένα μεγάλο τηλέφωνο ή μικρό tablet με αναλογία 4:3 και όταν αναδιπλώνεται θα γίνεται μία οθόνη, ένα monitor το οποίο θα μπορείτε να το συνδέσετε σε laptop ή PC.
 

Έπειτα έχουμε μία οθόνη που ξετυλίγεται, προσφέροντας μεγαλύτερη επιφάνεια τηλεφώνου. Η οθόνη λοιπόν ξετυλίγεται οριζόντια προς μία κατεύθυνση κρατώντας το σχήμα του smartphone, κάνοντας πιο εύκολο το multitasking ή την παρακολούθηση video.

Τέλος, έχουμε την Under Display Camera ή UPC, η οποία είναι μία full-screen τεχνολογία που ελαχιστοποιεί τα bezels και μεγιστοποιεί τη λειτουργική οθόνη, τοποθετώντας την κάμερα στο bezel της συσκευής κάτω από panel και διασφαλίζοντας τις λειτουργίες της κάμερας αυξάνοντας τη μετάδοση του panel όπου βρίσκεται η κάμερα.

Πηγή: unboxholics.com

Δεν υπάρχουν σχόλια