GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Microsoft: Έρχεται η επόμενη έκδοση των Windows

Την επόμενη έκδοση των Windows, ετοιμάζει η Microsoft σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Satya Nadella, στην ομιλ...


Την επόμενη έκδοση των Windows, ετοιμάζει η Microsoft σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Satya Nadella, στην ομιλία του στο Build 2021.

«Σύντομα θα μοιραστούμε μαζί σας μία από τις πιο σημαντικές αναβαθμίσεις της τελευταίας δεκαετίας στα Windows, για να ξεκλειδώσουμε ακόμα μεγαλύτερες οικονομικές ευκαιρίες για τους developers και τους δημιουργούς. Εγώ ο ίδιος χειρίζομαι το λειτουργικό τους τελευταίους μήνες και είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος για την επόμενη γενιά των Windows. Η υπόσχεσή μας σε εσάς είναι η εξής: Θα δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες για κάθε Windows developer σήμερα και θα καλωσορίσουμε κάθε δημιουργό που ψάχνει για την πιο καινοτόμα, νέα και ανοιχτή πλατφόρμα για να δημιουργήσει, να διανέμει και να έχει κέρδος από τις εφαρμογές. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας περισσότερα», είπε χαρακτηριστικά ο CEO.

Παράλληλα φήμες θέλουν την Microsoft να δίνει το «πράσινο» φως για την ύπαρξη τρίτων πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου μέσα στις εφαρμογές, κάτι που σημαίνει πως οι developers θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις δικές τους μεθόδους πληρωμών. Ωστόσο, Satya Nadella δεν έκανε κάποια αναφορά σχετικά με αυτό.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια