GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Διπλή συνεδρίαση την Τετάρτη, για την Οικονομική Επιτροπή Ξάνθης

Σε διπλή συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης προσέρχεται το πρωί (09.30 και 10.00) της Τετάρτης 12 Μαΐου η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης με τα ...


Σε διπλή συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης προσέρχεται το πρωί (09.30 και 10.00) της Τετάρτης 12 Μαΐου
η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης με τα ακόλουθα θέματα στις ημερήσιες διατάξεις:09.30

  1.     Επιλογή διαδικασίας κατάρτισης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων και διαδικασίας ανάθεσης παροχής υπηρεσιών για την κατάρτιση του Σ.Φ.Η.Ο. (εισηγητής: Αντιδήμαρχος Ιωάννης Ζερενίδης).
  2.     Έγκριση των από 7-4-21 και 23-4-2021 πρακτικών αξιολόγησης τεχνικών προσφορών και αποσφράγισης και αξιολόγησης οικονομικών προσφορών του συνοπτικού διαγωνισμού με τίτλο «Έλεγχος ή επανέλεγχος και πιστοποίηση ηλεκτρικών εγκαταστάσεων δημοτικών κτιρίων, σχολείων και αθλητικών κέντρων του δήμου Ξάνθης σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ HD384» (εισηγητής: Αθανάσιος Βαρελτζίδης, πρόεδρος επιτροπής).
  3.     Έγκριση του από 22-3-2021 πρακτικού αποσφράγισης και ελέγχου δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου για την «Προμήθεια εξοπλισμού και αντικατάσταση κουφωμάτων του δημοτικού κολυμβητηρίου Ξάνθης» (εισηγητής: Αθανάσιος Βαρελτζίδης, πρόεδρος επιτροπής).
  4.     Έγκριση του από 26-4-2021 πρακτικού του διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου εκπόνησης των «Μελετών παθητικής και ενεργητικής πυροπροστασίας για τα αθλητικά κέντρα “Αλ. Μπαλτατζής” και “Δ.Α.Κ.”» (εισηγητής: Αντιδήμαρχος Εμμανουήλ Φανουράκης).
  5.     Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής αντικειμένου σύμβασης των «Υπηρεσιών για τη διερεύνηση δυνατοτήτων σύστασης ενεργειακής κοινότητας από φορείς του δήμου Ξάνθης – Ενεργειακός σχεδιασμός δήμου» (εισηγητής: Αντιδήμαρχος Εμμανουήλ Φανουράκης).
  6.     Έγκριση συμμετοχής του δήμου Ξάνθης ως συνδιοργανωτή σε εκδήλωση της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας-Θράκης (εισηγητής: Δήμαρχος Εμμανουήλ Τσέπελης).
  7.     Οικονομική ενίσχυση άπορου δημότη (εισηγητής: Αντιδήμαρχος Λεβέντ Καρά Οσμάν Χασάν).
  8.     Ανάθεση σε δικηγόρο Αθηνών της εντολής να παραστεί ως πολιτικός ενάγων για λογαριασμό του δήμου Ξάνθης ενώπιον του Αρείου Πάγου στις 26 Μαΐου και ορισμός αμοιβής.

10.00

    Έγκριση της με αριθμό 16/2021 απόφασης διοικητικού συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Ξάνθης» σχετικά με την έγκριση της 2ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2021 (εισηγητής: Αντιδήμαρχος Εμμανουήλ Φανουράκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια