GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ακραία επίθεση Μπαχτσελί σε Μητσοτάκη: Αποκαλεί τα τουρκόπουλα ελληνόπουλα και την Πάχνη...Πομάκικο χωριό!

Την ώρα που τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης μετέδιδαν την επικείμενη επίσκεψη του Μεβλούτ Τσαβούσογλου στη χώρα μας στις 18 Μαΐου, ο Μπαχτσελί α...


Την ώρα που τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης μετέδιδαν την επικείμενη επίσκεψη του Μεβλούτ Τσαβούσογλου στη χώρα μας στις 18 Μαΐου, ο Μπαχτσελί από το βήμα της Βουλής πυροδοτούσε το κλίμα με μια ακραία επίθεση κατά του έλληνα πρωθυπουργού και την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη σε μαθητές στο χωριό Πάχνη στην Ξάνθη.
Σε μια άκρως προκλητική ενέργεια προχώρησε για ακόμη μια φορά ο κυβερνητικός εταίρος του τούρκου Προέδρου και πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Την ώρα που τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης μετέδιδαν την επικείμενη επίσκεψη του Μεβλούτ Τσαβούσογλου στη χώρα μας στις 31 Μαΐου, ο Μπαχτσελί από το βήμα της Βουλής πυροδοτούσε το κλίμα με μια ακραία επίθεση κατά του έλληνα πρωθυπουργού και την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη σε μαθητές στο χωριό Πάχνη στην Ξάνθη.

Μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί ανέφερε: «Ο Έλληνας πρωθυπουργός σε τηλεδιάσκεψη στο χωριό Πάχνη, στην Ξάνθη (στις 18 Μαΐου 2021), μετέβη σε δημόσιο νηπιαγωγείο και απευθύνθηκε σε μαθητές και σε εκπαιδευτικούς, χρησιμοποιώντας εκφράσεις που δεν μπορούμε να τις “χωνέψουμε”. Το χωριό Πάχνη το αποκάλεσε χωριό Πομάκων και τα τουρκόπουλα τα αποκάλεσε ελληνόπουλα. Ο Μητσοτάκης τα θαλάσσωσε και έπεσε στη δίνη του παραληρήματος. Εκείνα είναι τουρκόπουλα, το Pasavik δεν είναι χωριό Πομάκων. Τι θα πει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σε αυτή την πολιτική αφομοίωσης και φασισμού της Ελλάδας, τι θα πει για αυτό το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο; Δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι είναι ρατσισμός το να αποκαλεί τα τουρκόπουλα ως ελληνόπουλα;».

Δεν υπάρχουν σχόλια