GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη επισκέφθηκε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Μια συμβολική κίνηση πραγματοποίησε η πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία επισκέφθηκε στο Διδυμότειχο τους...

Μια συμβολική κίνηση πραγματοποίησε η πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία επισκέφθηκε στο Διδυμότειχο τους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη, της φοιτήτριας που είχε πέσει θύμα βιασμού και άγριας δολοφονίας στη Ρόδο.

Η κ. Σακελλαροπούλου συζήτησε για αρκετή ώρα με τον Γιάννη και την Κούλα Τοπαλούδη και λίγο αργότερα έγραψε σε ανάρτηση της στο Twitter: «Στην επίσκεψή μου στο Διδυμότειχο συναντήθηκα με την οικογένεια Τοπαλούδη, ως ένδειξη ελάχιστης συμπαράστασης για την αποτρόπαιη δολοφονία της κόρης τους Ελένης. Πρέπει όλοι να συμβάλλουμε, πολιτεία και κοινωνία, ώστε να εξαλειφθεί το απεχθές φαινόμενο της σεξιστικής βίας».

Υπενθυμίζεται ότι, η πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας πραγματοποιεί επίσκεψη στον Έβρο και νωρίτερα επισκέφθηκε ένα σημείο του αποτρεπτικού Φράχτη. Από εκεί έστειλε το μήνυμα πως πως χώρα «δεν δεχόμαστε απαράδεκτες διεκδικήσεις και απειλές από κανέναν».


Δεν υπάρχουν σχόλια