GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΕΣΑΙ ΣΤΙΣ «ΔΑΦΝΕΣ», ΣΤΙΣ «ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ» ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΕΣ ΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΔΕΥΑΞ… ΟΙ ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!

Επανέρχεται λοιπόν η κανονικότητα και επανέρχονται πλέον και οι δια ζώσης συνεδριάσεις, που εδώ πολλούς μήνες, δεν γίνονται στη ΔΕΥΑΞ, καθότ...

Επανέρχεται λοιπόν η κανονικότητα και επανέρχονται πλέον και οι δια ζώσης συνεδριάσεις, που εδώ πολλούς μήνες, δεν γίνονται στη ΔΕΥΑΞ, καθότι ο νυν Πρόεδρος Ιπποκράτης Καμαρίδης είναι υπέρ της… «διαφάνειας»!!!Και αυτά που κατηγορούσε στον Σδρέβανο, τώρα τα κάνει… εις πενταπλούν.

Ήδη αυτόν τον μήνα, τελειώνει φυσικά και το «αφήγημα» περί συνεδριάσεων δια... περιφοράς!  Οπότε έχω την εντύπωση ότι θα έχουμε και πολλές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις…

Η μια μάλιστα θα είναι και πολύ… ΤΡΑΝΤΑΧΤΗ!!!

Γιατί θα αποδείξει φυσικά και το ιδιοκτησιακό… «πνεύμα» που διακατέχει τον Πρόεδρο που νομίζει ότι η επιχείρηση είναι… «μαγαζί» του!!

Το κακό βέβαια για τον γιατρό είναι ότι δεν τον «φοβούνται» πλέον… και φυσικά ακόμη να απαντήσει για τις… «τόνγκες» του Σδρέβανου και τα όσα συκοφαντικά και ψευδή είχε πει σε βάρος του πρώην Προέδρου της ΔΕΥΑΞ! Όπου δεν τον βολεύει, μούγκα στη στρούγκα!

(σ.σ. Κι εκεί βέβαια που κατηγορούσε τον Στέργιο Γιαλάογλου, τώρα «τρέχει» από πίσω του…!

Δεν υπάρχουν σχόλια