GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Στο τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής ο Τσαβούσογλου, επισκέφθηκε μειονοτικό σχολείο της Κομοτηνής, τί δήλωσε.

Στο τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής κατέφθασε στις 12.10 το μεσημέρι της Κυριακής ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου ενώ επ...


Στο τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής κατέφθασε στις 12.10 το μεσημέρι της Κυριακής ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου ενώ επισκέφθηκε μειονοτικό σχολείο της Κομοτηνής.
Στις πρώτες δηλώσεις του ο  Τούρκος ΥΠΕΞ δεν συμφωνεί με τα σχόλια του ελληνικού Τύπου ότι η επίσκεψή του στη δυτική Θράκη προκαλεί ένταση

Πηγαίνω στην Αθήνα με θετική ατζέντα, δήλωσε εν πτήση ο Τούρκος ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου  λέγοντας ότι δεν συμφωνεί με τα σχόλια του ελληνικού Τύπου ότι η επίσκεψή του στη δυτική Θράκη προκαλεί ένταση.

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ ανέφερε πως και όταν ο ομόλογός του Νίκος Δένδιας τους επισκέφθηκε στην Άγκυρα και πάλι είχαν μια θετική ατζέντα παρά την ένταση που προκλήθηκε. «Του επιφυλάξαμε μια θετική υποδοχή, περιμένουμε την ίδια ανταπόκριση», ανέφερε.

Φυσικά δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί με τους Ψευτομουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής.  

Σημειώνεται ότι εντυπωσιακός είναι ο αριθμός των αστυνομικών και της ασφάλειας που το συνόδευει αλλά και ο αριθμός των Τούρκων δημοσιογράφων που καλύπτει τον ΥΠΕΞ Τουρκίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια