GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τέλος" απο δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης ο Χασάν Ογλού Φερτούν και με νέα καθαρή απόφαση της ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ

Στην Εισαγγελία Ξάνθης ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης το πρωί της Πέμπτης προκειμένου να δώσει κατεπειγόντως ανωμοτί ανωμοτί για την από...


Στην Εισαγγελία Ξάνθης ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης το πρωί της Πέμπτης προκειμένου να δώσει κατεπειγόντως ανωμοτί ανωμοτί για την απόφασή του να μην ορκίσει δημοτικό σύμβουλο τον Σάκη Χατζηαντωνίου, μεθοδεύοντας μάλιστα την επιστροφή του Χασάν Ογλού Φερτούν στο Δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης και διατηρώντας τον παρά τις  ΠΟΙΝΕΣ της Αποκεντρωμένης και εντεταλμένο δημοτικό του σύμβουλο!!!

Με νέα καθαρή απόφαση που έστειλε κατεπειγόντως στον Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης Γιάννη Μπούτου η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ Μακεδονίας-Θράκης ξεκαθαρίζει απόλυτα το θέμα του Χασάν Ογλού Φερτούν, τονίζοντας οτι "ισχύουν όλες οι προηγουμένες αποφάσεις που έχει ήδη κοινοποιήσει στο Δήμο Ξάνθης, δηλαδή τόσο της έκπτωσης απο το αξίωμα του δημοτικού συμβουλίου, όσο και της ΑΡΓΙΑΣ  που είχε τεθεί ευθύς εξ' αρχής μετά την τετελεσίδικη καταδίκη του απο το  Εφετείου Ξάνθης για δωροδοκία εκλογέων!

Κατοπίν αυτού τονίζει η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ στην επιστολή της στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ισχύουν όλες οι αποφάσεις και κακώς και παρανόμως  καλείτε να συμμετάσχει στις συνεδριάσεις. Μάλιστα για το λόγο αυτό και ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβοιυλίου Ξάνθης Γιάννης  Μπούτος αναγκάστηκε να ακυρώσει την προηγούμενη απόφασή του και δεν προσκάλεσε στην έκτακτη κατείπουσα δια περιφοράς συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Πέμπτης 27/5 τον Χασάν Ογλού για την Ίδρυση Πρότυπου ΕΠΑΛ στη πόλη της Ξάνθης. (σ.σ. Το θέμα δεν πέρασε γιατί στη συνεδρίαση δεν υπήρξε η συμμετοχή 27 τουλάχιστον παρόντων δημοτικών συμβούλων καθώς οι παρόντες δεν υπερέβσαν τους 17 ή 18!!!

Η νέα αυστηρή εντολή της Αποκεντρωμένης, συνιστά ήδη ποινικά αδικήματα της παράβασης καθήκοντος και για τους Πρόεδρο (Γιάννη Μπούτο) αλλά και για τον αντιπρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης (Ματθαίο Σαββίδη),  που παρά τις ενστάσεις της παράταξης ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ-Χαράλαμπος Δημαρχόπουλου αποδέχτηκαν και νομιμοποίησαν την παρουσία του στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης  με μια απλή γνωμάτευση ιδιώτη δικηγόρου, που σημειωτέρον, ΠΛΗΡΩΣΕ ο Δήμος Ξάνθης!!!!!

Όλα αυτά εν αναμονή και της απόφασης του ΣτΕ που εικάζεται ωστόσο μετά τα νέα δεδομένα να μην είναι διαφορετική...αφού είναι η δεύτερη φορά που η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ παίρνει ξεκάθαρη θέση στο συγκεκριμένο θέμα καλώντας τον Δήμαρχο Ξάνθης να ορκίσει στη θέση του Χασάν Ογλού Φερτούν τον πρώτο αναπληρωματικό δημοτικό σύμβουλο της παράταξης ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ Σάκη Χατζηαντωνίου, κάτι που ο Δήμαρχος Ξάνθης ενώ αρχικά προσκάλεσε, στη συνέχεια αρνήθηκε να τελέσει!

Επισημαίνεται οτι ο Χασάν ογλού Φερτούν παρά τις πειθαρχικές αποφάσεις εξακολουθούσε να είναι εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμαρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη με απόφαση του τελευταίου!!! Που προφανώς θεωρούσε οτι είναι υπεράνω της νομιμότητας και των Νόμων, ενώ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ όλες οι συνεδριάσεις  του δημοτικού συμβουλίου στις οποίες παρέστη ο Χασάν Ογλού Φερτούν!

Σημειώνεται οτι την Πέμπτη 27/5/ ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης πήγε να δώσει ανωμοτί εξηγήσεις στην ποινική υπόθεση της συγκεκριμένης υπόθεσης μετά την προ μηνών μηνυτήρια αναφορά του πρώην Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμου Δημαρχόπουλου, ενώ δικαιώνεται και ο πρώτος αναπληρωματικός δημοτικός σύμβουλος Σάκης Χατζηαντωνίου που έκανε παρέμβαση και στο ΣτΕ στην αγωγή που είχε καταθέσει ο Χασάν Ογλού Φερτούν κατά του Γραμματέα της Αποκεντρωμένης κ.Σάββα, υποστηρίζοντας οτι κακώς δεν ορκίστηκε ήδη δημοτικός σύμβουλος.

Στην ουσία πρόκειται για το πρώτο ΗΧΗΡΟ δικαστικό χαστούκι κατά της σημερινής δημοτικής αρχής που έφτασε στο σημείο να καταθέσει και βεβαίωση στο ΣτΕ με  την υπογραφή του Δημάρχου Ξάνθης  υποστηρίζοντας την αγωγή του Χασάν Ογλού Φερτούν κατά του Γραμματέα της Αποκεντρωμένης κ.Σάββα υπερβαίνοντας και τις αρμοδιότητές της με την συγκεκριμένη παρέμβασής του υπέρ ενός υποψηφίου μάλιστα αντίπαλης δημοτικής παράταξης!!!

 *Σημειώνεται οτι για το θέμα του Χασάν Ογλού Φερτούν, ο πρώην δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, δέχτηκε και προσωπική χλευαστική επίθεση με βίντεο απο ηλεκτρονικό Μέσον που παίρνει απευθείας αναθέσεις απο τον αντ' αυτού αντιδήμαρχο Ξάνθης  Μανώλη Φανουράκη, για να ...λοιδωρεί και υβρίζει τους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης! 

Δεν υπάρχουν σχόλια