GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Αποχώρησε η ΔΑΚΕ από την ΑΔΕΔΥ στο τελευταίο συμβούλιο

Σοβαρό παραταξιακό θέμα στο τριτοβάθμιο όργανο -Από την Αθήνα καταγγέλλει ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Ξάνθης τις αριστερές παρ...



Σοβαρό παραταξιακό θέμα στο τριτοβάθμιο όργανο

-Από την Αθήνα καταγγέλλει ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Ξάνθης τις αριστερές παρατάξεις για πρακτικές αντίθετες με τους εθιμοτυπικούς κανόνες τόσων χρόνων στο θέμα της εκλογής του προεδρείου

Χαράλαμπος Ευστρατίου:
«Με απλή πλειοψηφία όρισαν ως Προεδρεύοντα τον πλειοψηφούντα σύμβουλο της δεύτερης παράταξης ΔΥΣΥΠ (πρώην ΠΑΣΚΕ), αναγορεύοντας επί της ουσίας την δεύτερη παράταξη πρώτη…»

  Σοβαρό παραταξιακό θέμα έχει δημιουργηθεί μέσα στην κεντρική ΑΔΕΔΥ με τον Πρόεδρο του τοπικού τμήματος ΑΔΕΔΥ Ξάνθης, κύριο Χαράλαμπο Ευστρατίου, να καταγγέλλει, μέσα από την εφημερίδα μας, τις αριστερές δυνάμεις του συνδικαλιστικού οργάνου για πρακτικές αντίθετες προς τους άτυπους εθιμοτυπικούς κανόνες στη ζήτημα της εκλογής του νέου προεδρείου.

  Αναλυτικότερα, στο Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ που συνεδρίασε στις 19 Μαΐου η παράταξη ΔΑΚΕ αποχώρησε σύσσωμη με τα στελέχη της να αντιδράνε στη εκλογή του νέου προεδρείου από τις υπόλοιπες συνδικαλιστικές δυνάμεις, οι οποίες όπως αναφέρει ο κ. Χ. Ευστρατίου, «με απλή πλειοψηφία όρισαν ως Προεδρεύοντα τον πλειοψηφούντα σύμβουλο της δεύτερης παράταξης ΔΥΣΥΠ (πρώην ΠΑΣΚΕ), αναγορεύοντας επί της ουσίας την δεύτερη παράταξη πρώτη. Ενώ, έλαβαν μόνες τους την απόφαση για πραγματοποίηση απεργιακών κινητοποιήσεων την Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021 για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο, μετά την αποχώρησή μας…».

Δεν υπάρχουν σχόλια