GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Α. Τσώνης: “Έχουμε μπει σε έναν αγώνα όχι ανοίγματος της Νυμφαίας αλλά ποιος θα πάρει τα εύσημα”

O Aντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Θανάσης Τσώνης τοποθετήθηκε σήμερα Σάββατο 15/5 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ENA CHANNEL και στην Μαρία ...

O Aντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Θανάσης Τσώνης τοποθετήθηκε σήμερα Σάββατο 15/5 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ENA CHANNEL και στην Μαρία Παπάζογλου σχετικά με το κλείσιμο της Νυμφαίας αλλά και το τι τελικά συνέβη ώστε να απαγορευτεί η διέλευση τουριστών από τον συνοριακό σταθμό διέλευσης στη Νυμφαία.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Τσώνης Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, πρώτα από όλα τόνισε ότι αυτή την στιγμή δεν είναι καιρός για πολιτικά παιχνίδια και αγώνας για το ποιος θα πάρει τα εύσημα για το άνοιγμα της Νυμφαίας στο Τουρισμό. Συμπλήρωσε ότι εδώ και 10 μέρες υπήρχαν διαβεβαιώσεις ότι η Νυμφαία θα παραμείνει ανοιχτή και μετά το προσωρινό της άνοιγμα τέλη Απριλίου. Ενώ ξεκαθαρίζει ότι ποτέ δεν ενημερώθηκαν σαν διοίκηση ότι πρέπει να προβούν σε συγκεκριμένες αλλαγές που αφορούν την Νυμφαία, ενώ είχαν προετοιμαστεί να τοποθετήσουν και το κατάλληλο ISOBOX.

Ο κ. Τσώνης ξεκαθάρισε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ENA CHANNEL, ότι έγιναν λάθη ενημέρωσης από την κυβέρνηση και τα συναρμόδια Υπουργεία και ότι μέσα σε ένα βράδυ έστειλαν ένα ΦΕΚ που άλλαξε όλα τα δεδομένα χωρίς καμία δικαιολογία προς την Διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Ο κ. Τσώνης είπε χαρακτηριστικά επί λέξη…

”Έχω την εντύπωση ότι από δω και πέρα έχουμε μπει σε έναν αγώνα όχι ανοίγματος της Νυμφαίας αλλά σε ποιόν θα πάνε τα εύσημα ανοίγματος. Να σημειώσω εδώ ότι η κατάσταση δεν είναι για μικροπολιτικές και μικροπολιτικά συμφέροντα. Αλλά μιλάμε για έναν αγώνα, για έναν αγώνα ο οποίος έχει αντίκτυπο στην ψυχολογία των επαγγελματιών του τουρισμού και την εικόνα μας γενικότερα.

Έλλειψη σταθερότητας στις αποφάσεις είναι η πρώτη μου απάντηση στο κλείσιμο της Νυμφαίας που έχει καταστροφικές συνέπειες και μας εκθέτουν γενικά. Ξαφνικά βλέπουμε ότι κλείνει ο συγκεκριμένος σταθμός χωρίς να γίνει κάποια ενημέρωση πριν, ούτε στην τοπική αυτοδιοίκηση και πόσο μάλλον στους ανθρώπους οι οποίοι είχαν κατεύθυνση στο συγκεκριμένο συνοριακό σταθμό από το εξωτερικό και κυρίως από τη χώρα της Ρουμανίας με αποτέλεσμα μία ακόμα χρονιά να γινόμαστε στο ίδιο έργο θεατές.

Ενημερώσαμε από την πρώτη στιγμή και εμείς παράλληλα τους αρμόδιους φορείς για την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος. Να πούμε ότι ακόμα και το Υπουργείο τουρισμού που αναφέρεται δεν είναι υπεύθυνο για το κλείσιμο των συνόρων”

Δεν υπάρχουν σχόλια