GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τσέπελης-Βίντεο! Αυτοί που κατουρούσαν, όσοι θα κάνουν μια μανούρα, αυτόφωρο μέσα... Θα πάω κι εγώ και τσουπ μέσα...!

-Ούτε Επιτροπές Ποιότητας Ζωής, ούτε δημοτικά συμβούλια, ούτε υπηρεσία αδειοδότησης και Ζερενίδη! Απίστευτη δήλωση του... νομίμως και επί έτ...

-Ούτε Επιτροπές Ποιότητας Ζωής, ούτε δημοτικά συμβούλια, ούτε υπηρεσία αδειοδότησης και Ζερενίδη! Απίστευτη δήλωση του... νομίμως και επί έτη... «παρανομούντα»!
Απίστευτο κι όμως αληθινό και ειδέτε η «ατιμωρησία» τι θράσος δίνει στην εξουσία...

Ούτε Επιτροπές Ποιότητας Ζωής, ούτε δημοτικά συμβούλια, ούτε υπηρεσία αδειοδότησης Δήμου Ξάνθης και Αντιδήμαρχος Γιάννης Ζερενίδης που δίνει τις άδειες για τραπεζοκαθίσματα! Και πλήρη κατάλυση της νομιμότητας... καθώς στη Ξάνθη πλέον και πρέπει να το κατανοήσουμε όλοι, επικρατεί ο... Νόμος Τσέπελη!!!
 

Καθότι μπορεί επί Αειμνήστου Αμοιρίδη και (ιδίως Λάκη Στυλιανίδη να του «τραβούσαν» τα «γκέμια» όταν παρανομούσε αδίστακτα, είτε μπαζώνοντας ρέματα, είτε δίνοντας με την υπογραφή του παράνομες ηλεκτροδοτήσεις (σ.σ. Επί Πούλιου - Ξυνίδη...), στο Δροσερό, είτε από 1/9/2019 κυκλοφορεί πολλές φορές και με... φάρο το ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ αυτοκίνητο του Δήμου Ξάνθης ως ΙΧ και το παρκάρει έξω από το σπίτι του, επιβαρύνοντας παράλληλα με χιλιάδες ευρώ τον Δήμο, γιατί δεν το... προσέχει παράλληλα και ως οδηγός, αφού όπως λένε οι πληροφορίες μας, προσφάτως στο τζιπ που οδηγεί εδώ 24 μήνες, έκαψε πριν λίγες μέρες τον... ιμάντα χρονισμού και κόλλησε η μηχανή!!!

Και επί της ουσίας:
Το πάρκο της Μιχαήλ Καραολή επισκέφθηκε την περασμένη Δευτέρα 17 Μαΐου ο Δήμαρχος Τσέπελης, χωρίς να συνοδεύεται από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και φυσικά της Υπηρεσίες όπως έκαναν οι πρώην Δήμαρχοι Ξάνθης και με τη γνωστή λογική και πρακτική του (σ.σ. Όπως επί χρόνια ΠΑΡΑΝΟΜΑ έδινε... απευθείας αναθέσεις για το υπόγειο πάρκινγκ... τηλεφωνικά ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ να το πράξει), επισκέφθηκε το γνωστό οικόπεδο – παρκάκι της οδού Μιχ. Καραολή στο οποίο θέλουν να βάλουν τραπεζοκαθίσματα τα απέναντι μαγαζιά και απολαύστε τον διάλογο που έγινε (με εικόνα και ήχο), για το πώς... γίνονται τα «έργα» στο Δήμο Ξάνθης, επί εποχής Δήμαρχου Τσέπελη...

ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ... ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!! ΑΜΑΝ... ΠΑΣΑΜ ΤΣΕΠΕΛΗ!

Αυτούσια η απίστευτη δήλωση του... νομίμως και επί έτη... «παρανομούντα» κυρίου Τσέπελη!
-(απευθυνόμενος στους μαγαζάτορες) «...Το πρώτο αυτό είναι. Το δεύτερο κομμάτι είναι ότι αυτά τα παγκάκια σαβούρες όλα θα φύγουν.

Δεύτερον έχω πει την αστυνομία όποιος μαζευτεί εδώ ή αυτοί όλοι και κάνουν μια μανούρα, αυτόφωρο μέσα, θα πάω κι εγώ και τσουκ μέσα...

Δεν θα υπάρχει αυτή η ιστορία. Δίνω τραπεζοκαθίσματα στα μαγαζιά, όσα έχει τραπεζάκια. Να καθαρίσω, να κάνω, δεν θα περνάει κανείς από αυτή . Αυτό που συμβαίνει εδώ είναι άδικο. Ναρκομανείς, κατουρούσαν κάνανε, είναι ντροπή για ένα παρκάκι εντός συνοικισμού. Θα βάψουμε τις κολώνες, θα συντηρήσουμε ό,τι υπάρχει, για να μπορούμε εδώ με αξιοπρέπεια η γειτονιά να κατεβαίνει το απόγευμα και να κάθεται. Αυτός είναι ο στόχος. Μπήκαμε πλέον στις παρεμβάσεις στα παρκάκια της γειτονιάς, για όλες τις ηλικίες. Θα κάνουμε άλλες 17 παιδικές χαρές μες στην πόλη και στα χωριά, οπότε πλέον ξεκινάμε τις παρεμβάσεις στις γειτονιές. Όλα αυτά αισθητικά θα είναι άριστα.

-Πολίτης: Κι αυτό το πάρκο είναι μες στην αγορά…

-Τσέπελης: Προφανώς.

Πολίτης 1: «Προφανώς. Όταν ήρθαν τα παιδιά εδώ να κουρέψουν το πράσινο μου είπανε το εξής: Πήγαινε κε Σταματίου να δεις τα άλλα τα πάρκα πως είναι και κοίτα κι αυτό εδώ πέρα. Με λουλούδια, με πράγματα. Και λέω θα μπουν τα λουλούδια, θα μπει το κάθε τι και θα μπουν και πινακίδες. Απαγορεύεται κύριοι να κάθεστε γύρω- γύρω…»
 

-Μ. Τσέπελης: « Επειδή σας εκτιμώ πάρα πολύ, οι πινακίδες πια ρόλο δεν παίζουν. Υπάρχει η ατομική ευθύνη και αυτός ο οποίος αγαπάει το μέρος αυτό και θα το συντηρήσει. Οπότε εμείς μπαίνουμε στην ατομική ευθύνη. Και θεωρούμε ότι οι μαγαζάτορες οι οποίοι θα είναι εδώ στα μέτρα που δικαιούνται και στα μέτρα που μπορεί να έχει πρόσβαση ένας πεζός, η πλατείτσα θα αλλάξει τον επόμενο μήνα. Δηλαδή από τώρα κάνουμε το πεζοδρόμιο του Διοικητηρίου της παιδικής χαράς τώρα, και ξεκινάμε μετά την παρέμβαση εδώ. Κι αυτά τα φώτα σας είπα. Ενώ βάλαμε LED καινούρια δεν με ικανοποιήσανε. Θα βάλουμε πιο δυνατά φώτα για να μην δημιουργείται αυτή η εικόνα. Και από κει και πέρα κάποιοι τύποι περιθωριακοί, ναρκομανείς και με μια παρουσία η οποία δεν είναι αναγνωρισμένη εδώ τελείωσε. Αυτό τελείωσε. Αυτό έχει λήξει για μένα».

-Μ. Τσέπελης (απευθυνόμενος σε πολίτη) «Τα πλατάνια τα κουρεύουμε. Το πλατάνι, αυτό το τόσο νέο πλατάνι για να πέσει είναι λίγο αφύσικο. Υπάρχουνε ειδικοί. Άκουσε, εμείς τα δένδρα που κόβουμε ή κάνουμε θέλει να γίνει κι έκθεση. Αν αυτό το πράγμα το βλέπεις είναι επικίνδυνο, και ξέρω ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα, υπάρχουν οι ειδικοί, έρχονται κάνουν μια έκθεση και προφανώς οι ειδικοί αποφασίζουν. Ούτως ή άλλως να ξέρετε κάτι. Τα επόμενα 3 χρόνια θα βάλουμε πάνω από 2.000 δένδρα καινούρια μες στην πόλη. Σε σημεία που δεν αλλοιώνουν την πρόσβαση με τα καρότσια με παιδιά με ΑΜΕΑ με τους ηλικιωμένους με τα πάντα. Γιατί και πολλά δένδρα στο παρελθόν, είναι ρίζες σκέτες που το μόνο που κάνουν είναι να δημιουργούν πρόβλημα στην πρόσβαση της κοινωνίας. Αυτά όλα θα αντικατασταθούνε. Δεν θα μείνει τίποτα που να είναι πρόβλημα».

-Πολίτης: Κοίταξε δικιά μου γνώμη (εννοεί για το πλατάνι).

-Μ. Τσέπελης: «Προφανώς, αλλά κι εγώ μπορώ να έχω δικιά μου γνώμη, αλλά οι επιστήμονες είναι ειδικοί. Εγώ δεν μπορώ να γίνω ούτε περιβαλλοντολόγος, ούτε πολιτικός μηχανικός. Εγώ αφουγκράζομαι την κοινωνία ως ανησυχία τα μεταφέρω στους επιστήμονες και αυτοί παίρνουνε τις αποφάσεις».

-Αυτά και οι γνώριμες πλακίτσες βέβαια του Τσέπελη που δήλωσε όπως πάντα... πρώτος «μαθητής» του Αείμνηστου Δήμαρχου Φ. Αμοιρίδη και του πρώην Δήμαρχου Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη... και αποχώρησε μες το χαμόγελο!


Δεν υπάρχουν σχόλια