GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Απίστευτο! Ανικανότητα και αδιαφορία, έκλεισαν την Νυμφαία για τους Βούλγαρους! Άμεση παρέμβαση του Ευριπίδη Στυλιανίδιη !

Στον Χαρδαλιά επιρρίπτει τις ευθύνες η Περιφέρεια ΑΜΘ, σκληρές αιχμές Μιχάλη Αμοιρίδη για Περιφερειάρχη και Αθανάσιο Τσώνη. Απλά είναι ….αδι...


Στον Χαρδαλιά επιρρίπτει τις ευθύνες η Περιφέρεια ΑΜΘ, σκληρές αιχμές Μιχάλη Αμοιρίδη για Περιφερειάρχη και Αθανάσιο Τσώνη. Απλά είναι ….αδιάφοροι!!!

*Έντονη αντίδραση απο μαγαζάτορες της παραλίας Μυρωδάτου, ακύρωσε τραπέζι με 24 Βουλγάρους η  ταβέρνα "ΑΥΛΗ"  του Θόδωρου!

Πραγματικά είναι απίστευτη η ανικανότητα από τη μια των αρμοδίων και από την άλλη η αδιαφορία, αφού εκτός από λεζάντες, φωτογραφίες και….βολέματα ημετέρων και απευθείας αναθέσεις και τις αντιμισθίες τους,  κάποιοι δεν νοιάζονται για τίποτα άλλο!

Μετά λοιπόν από τηλέφωνο που δεχτήκαμε από τον Θόδωρο, επιχειρηματία της πετυχημένης ταβέρνας "|ΑΥΛΗ" στη παραλία Μυρωδάτου, τενώ ο άνθρωπος ήδη είχε κλείσει τραπέζι για 24 Βούλγαρους τουρίστες-επισκέπτες, τον πήραν την  τελευταία στιγμή απο τα σύνορα και το….ακύρωσαν, διότι δεν τους επετράπη η είσοδος από τη δίοδο της Νυμφαίας Ροδόπης.

Ο λόγος, Κάποιοι ξέχασαν να συμπεριλάβουν με την επίσημη έναρξη της Τουριστικής Περιόου κα ιτη Νυμφαία Ροδόπης, στην Υπουργική απόφαση!!!

Αποτέλεσμα όσοι Βούλγαροι πήγαν στην Νυμφαία το μεσημέρι της Παρασκευής να τους απαγορευτεί η είσοδος και να τους δοθεί η οδηγία ή να επιστρέψουν στα μέρη τους ή να κατευθυνθούν για να μπουν στην Ελλάδα από τον....Προμαχώνα! Δηλαδή στην ουσία με τον τρόπο αυτό τους έστελναν προς Χαλκιδική και  Ασπροβάλτα...

Την ίδια ώρα ο  τηλεοπτικός σταθμός NEXT TV στην απογευματινή επανάληψη της «ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ» της Παρασκευής δέχονταν δεκάδες τηλέφωνα από την Καβάλα και τη Θάσο, από διαμαρτυρόμενους επαγγελματίες και την αδιαφορία της Περιφέρειας ΑΜΘ και κυρίως του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού . Αθανάσιου  Τσώνη από την Αλεξανδρούπολη!!!

Που είναι άριστος μόνο στις δηλώσεις και στις φωτογραφίσεις και αδικεί για 2η φορά το Νομό Ξάνθης!  

Εμείς επικοινωνήσαμε τάχιστα με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ξενοδόχων Ξάνθης Γιάννη Ιερόπουλο που δεν γνώριζε το κλείσιμο της Νυμφαίας και εξέφρασε από την μια την έκπληξη και δυσφορία του γιατί την «πληρώνει» και πάλι κυρίως η Ξάνθη, αλλά και τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Περιφερειακό σύμβουλο Ξάνθης Μιχάλη Αμοιρίδη που ήταν γνώστης του θέματος, και μίλησε για «προχειρότητα» και «έλλειψη σοβαρότητας» απο την Περιφέρεια ΑΜΘ.

«Ο κύριος Τσώνης δυστυχώς για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται καλός μόνος στις δηλώσεις….Η Περιφέρεια του κυρίου Μέτιου ρίχνει όλες τις ευθύνες στον κύριο Χαρδαλιά, ενώ όφειλε αυτή πρωτίστως να δει αν η Νυμφαία ήταν στην Υπουργική απόφαση και να έχει λάβει τα μέτρα της....Κουραστήκαμε να ρίχνει ο Περιφερειάρχης τις ευθύνες στους άλλους…»

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ 


Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, ο βουλευτής Ροδόπης και πρώην Υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης βρίσκεται ακόμη κι αυτήν τη στιγμή σε «ανοιχτή επικοινωνία» και με τον Υπουργό Τουρισμού κ.Θεοχάρη αλλά και με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ.Χαρδαλιά ώστε να «διορθωθεί» το λάθος  και να εκδοθεί νέα Κοινή Υπουργική απόφαση που θα συμπεριλαμβάνει και τη δίοδο της Νυμφαίας!!! Κάτι που είναι ζήτημα χρόνου πλέον....αλλά δυστυχώς χάθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο!

Δεν υπάρχουν σχόλια