GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Δήμαρχος Ξάνθης: “Όλη η Ξάνθη, αυτή την ώρα, είναι δίπλα στην ομάδα”

Τώρα, παρά ποτέ, η ομάδα χρειάζεται όλη τη θετική πνοή των Ξανθιωτών, των Ξανθιωτισσών


Τώρα, παρά ποτέ, η ομάδα χρειάζεται όλη τη θετική πνοή των Ξανθιωτών, των Ξανθιωτισσών
Συγχαίρουμε θερμά τους παίκτες, το προπονητικό τιμ,  τη Διοίκηση, τον Πρόεδρο-Μεγαλομέτοχο Βασίλη Παπαδημητρίου, του ΑΟ Ξάνθης, που με ψυχραιμία εργάστηκαν επί έναν χρόνο, ξεπερνώντας μία μία όλες τις δυσκολίες, πραγματοποιώντας μια υπεράνθρωπη προσπάθεια.

Όλη η Ξάνθη, αυτή την ώρα, είναι δίπλα στην ομάδα , χειροκροτεί δυνατά όλους τους ανθρώπους της ομάδας και δηλώνει με πίστη και ενότητα ότι στα  βήματα που θα ακολουθήσουν, τη νέα αγωνιστική περίοδο, θα είναι παρούσα, με κάθε τρόπο.

Τώρα, παρά ποτέ, η ομάδα χρειάζεται όλη τη θετική πνοή των Ξανθιωτών, των Ξανθιωτισσών  και όλη τη δημιουργική ενέργεια των παικτών και των παραγόντων, που με άνεση χρόνου θα χτίσουν το αύριο της ομάδας, για την πρώτη κατηγορία, γιατί είναι ολοφάνερο ότι της αξίζει.

Ο Δήμος Ξάνθης, στάθηκε αρωγός από την πρώτη στιγμή στην προσπάθεια και θα συνεχίσει, με τον ίδιο αταλάντευτο τρόπο, να υποστηρίζει όλες τις δραστηριότητες που αναπτύσσονται, σε όλα τα επίπεδα, για την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια αυτού του ευλογημένου τόπου μας.

ΑΟΞ στα εύκολα
ΑΟΞΑΡΑ στα δύσκολα


                                                         Ο Δήμαρχος Ξάνθης
                                                     Εμμανουήλ Χρ. Τσέπελης

Δεν υπάρχουν σχόλια