GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός στην ΕΜΑΚ ξεσηκώνει αντιδράσεις

Για πρώτη φορά η επιβολή του ως προϋπόθεση εργασίας Δεν αποκλείεται να επεκταθεί και στα σώματα ασφαλείας Υπέρ του προαιρετικού εμβολιασμού ...

Για πρώτη φορά η επιβολή του ως προϋπόθεση εργασίας
Δεν αποκλείεται να επεκταθεί και στα σώματα ασφαλείας
Υπέρ του προαιρετικού εμβολιασμού και κατά της υποχρεωτικότητας οι συνδικαλιστικές δυνάμεις της αστυνομίας στην Ξάνθη

Νίκος Γουναρίδης:
«Η απροθυμία κάποιων να μην εμβολιαστούν θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με περισσότερη «πειθώ» από την κυβέρνηση και όχι με την εισαγωγή της υποχρεωτικότητας. Να σκεφτούν άλλους τρόπους για να πείσουν ακόμη και τους πιο διστακτικούς για τη σημαντικότητα του εμβολιασμού…»

  Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό όσων υπηρετούν στις Ειδικές Μονάδες Αντιμετώπισης Καταστροφών, την ευρέως γνωστή ως ΕΜΑΚ, καθώς σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύουν με μετάθεση σε άλλες υπηρεσίες.


Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, οι εργαζόμενοι έχουν περιθώριο να κάνουν το εμβόλιο έως τις 11 Ιουνίου και τρεις ημέρες περιθώριο, δηλαδή μέχρι τις 21 του μήνα, να κάνουν γνωστές τις προθέσεις τους. Τα ζητήματα ωστόσο που τίθενται είναι αρκετά.

Το ένα αφορά την επιβολή του εμβολιασμού ως προϋπόθεση εργασίας -κάτι που παρατηρείται για πρώτη φορά και δεν έγινε ούτε για τους υγειονομικούς- και το δεύτερο το τι θα συμβεί σε όσους αρνηθούν να εμβολιαστούν, αφού πρόκειται για άνδρες με ειδική εκπαίδευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια