GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Εμβολιασμοί στους 30-34: Ανοίγουν το Σάββατο 29 Μαΐου τα ραντεβού για όλα τα εμβόλια

Ανοίγει, το Σάββατο 29 Μαΐου 2021 η πλατφόρμα των ραντεβού για τους πολίτες ηλικίας 30-34 ετών σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργού Υγείας...


Ανοίγει, το Σάββατο 29 Μαΐου 2021 η πλατφόρμα των ραντεβού για τους πολίτες ηλικίας 30-34 ετών σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια κατά την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα.

Οι πολίτες θα μπορούν να επιλέγουν και το εμβόλιο που επιθυμούν να κάνουν.

Κατά την ενημέρωση, ο κ. Κικίλιας αναφέρθηκε στον 7ημερο μέσο όρο κρουσμάτων, ο οποίος πλέον ανέρχεται σε 1.775 κρούσματα τη μέρα ενώ η διάμεση ηλικία είναι τα 37 έτη.

Ο κ. Κικίλιας επεσήμανε ότι αυτή η εβδομάδα είναι η τρίτη συνεχόμενη όπου καταγράφεται αύξηση κρουσμάτων σε νεαρότερες ομάδες ενώ ο δείκτης θετικότητας συνεχίζει να είναι κάτω από το 4%.

Μείωση των εισαγωγών στα νοσοκομεία
«Όλες οι περιφέρειες της χώρας παρουσιάζουν σταθεροποίηση και μείωση των κρουσμάτων χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η πανδημία έχει τελειώσει» τόνισε ο υπουργός Υγείας και ενημέρωσε πως σε όλη τη χώρα σήμερα υπάρχουν 16.838 ενεργά κρούσματα.

Αισιοδοξία προκαλούν τα νούμερα των εισαγωγών στα νοσοκομεία καθώς για πρώτη φορά ο μέσος όρος έπεσε κάτω από 300 και συγκεκριμένα είναι 244

Δεν υπάρχουν σχόλια