GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Στον ΑΔΩΝΙ για 2η φορά oι 6 εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων ΑΜΘ μαζί με Μαρλαφέκα, για την ΔΕΣΜΟΣ ΑΜΘ

Την Τρίτη 11 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι στο Υπουργείο Ανάπτυξης η κρίσιμη ΝEΑ συνάντηση, αφού ο Μέτιος προτιμά να ΚΛΕΙΣΕΙ η εταιρεία, παρά να...


Την Τρίτη 11 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι στο Υπουργείο Ανάπτυξης η κρίσιμη ΝEΑ συνάντηση, αφού ο Μέτιος προτιμά να ΚΛΕΙΣΕΙ η εταιρεία, παρά να κάνει πίσω κα αποδεχτεί τις δικαστικές αποφάσεις!
Ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια την εταιρεία σε κλείσιμο και εκκαθάριση, ενώ ήδη την "πληρώνουν" επιχειρηματίες και επαγγελματίες με την απαράδεκτη ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ στο θέμα της Μη επιστρεπτέας επιχορήγησης


2η φορά ραντεβού με τον Άδωνι Γεωργιάδη για την ερχόμενη Τρίτη 11 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι θα έχουν οι 6 Πρόεδροι των  Επιμελητηρίων της ΑΜΘ μαζί με τον Πρόεδρο της ΕΦΕΠΑΕ Πλάτωνα Μαρλαφέκα, προκειμένου να βρεθεί λύση στο θέμα με την εταιρεία ΔΕΣΜΟΣ ΑΜΘ μετά την αδιαλλαξία του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου που όχι μόνο δεν θέλει να εφαρμόσει τις δικαστικές αποφάσεις, αλλά γράφει κανονικά στα... υποδήματά του και τους αρμόδιους Υπουργούς, εκθέτοντας και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, το όνομα του οποίου βάζει πάντα μπροστά όταν βρίσκεται σε «αδύναμη» θέση, ενώ με  τις διαλυτικές τάσεις που τον διέπουν και τις διαπλοκές του κοντεύει πλέον να «ΔΙΑΛΥΣΕΙ» και την Νέα Δημοκρατία!!!

Την είδηση αποκάλυψε χθες στην εκπομπή Ανοιχτή γραμμή του Next tv ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης που παράλληλα τόνισε ότι, «η κατάσταση για τις επιχειρήσεις της Θράκης είναι ακόμη πιο δεινή, αφού εξαιτίας της αδράνειας και αδιαφορίας της Περιφέρειας που δεν «πιέζει» ούτε ως προς αυτό το θέμα, δεν έχουν εισπράξει τα οφειλόμενα χρήματα της επιδότησης εργασίας που επρόκειτο να συμψηφιστούν με τις ασφαλιστικές εισφορές!».

Το περίεργο του συγκεκριμένου θέματος; Ενώ τα 6 Επιμελητήρια συμφωνούν με τις λύσεις που προτείνουν τα αρμόδια Υπουργεία και οι Άδωνις Γεωργιάδης και Τσακίρης, ο Μέτιος... τους γράφει στα παλιά του υποδήματα, διότι θέλει  να γίνει το δικό του, αδιαφορώντας για τις αποφάσεις των δικαστηρίων...!

Για να δούμε λοιπόν, την ερχόμενη Τρίτη 12 Μαΐου 2021 θα βρεθεί η πολυπόθητη... λύση στο θέμα της ΔΕΣΜΟΣ ΑΜΘ;

(Σ.Σ. Μια καλή πρόταση βέβαια, Μέτιος και Επιμελητήρια να συμφωνήσουν και να βάλουν νέο Πρόεδρο στη ΔΕΣΜΟΣ τον... Τσέπελη, αφού ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ πλην της κυρίας Ιωαννίδου και  λόγω της στενής τους φιλίας, μόνο  αυτόν εμπιστεύεται...!).

Δεν υπάρχουν σχόλια