GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ανοίγουν στις 17 Μαΐου οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί

Ανοίγουν στις 17 Μαΐου οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η κ. Βάνα Παπαευαγγέλου κατά την ενημέρωση του Υπουργ...


Ανοίγουν στις 17 Μαΐου οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί
σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η κ. Βάνα Παπαευαγγέλου κατά την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για την πορεία της πανδημίας.

«Κύριο μέλημά μας η προστασία των ανθρώπινων ζωών» ανέφερε η κ. Παπαευαγγέλου και πρόσθεσε πως: «Συζητήθηκε στην επιτροπή μας η συμμετοχή όσων εμβολιαστούν σε περισσότερες δραστηριότητες. Οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί ανοίγουν τελικά στις 17 Μαΐου».

Η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων σημείωσε πως η διατήρηση του SMS για τα ψώνια θα βοηθήσει την κατάσταση.

Φόβοι για ξέσπασμα τοπικών επιδημιών λόγω του Πάσχα
ο γεγονός ότι υπάρχουν φόβοι για τοπικές επιδημίες λόγω των ημερών του Πάσχα επεσήμανε η κ. Βάνα Παπαευαγγέλου κατά την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για την πορεία του κορονοϊού το απόγευμα της Παρασκευής.

Η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων εξήγησε πως αναμένονται τοπικές επιδημίες λόγω του Πάσχα και αυτό οφείλεται στις φιλικές συναθροίσεις που πραγματοποίηθηκαν αυτές τις μέρες και ενδέχεται να έχουν αυξήσει τη διασπορά του κορονοϊού.

Επίσης, η κ. Παπαευαγγέλου τόνισε πως οι ειδικοί έχουν την προσοχή τους στραμμένη σε Αττική, Κεντρική και Δυτική Μακεδονία αλλά και στη Θεσσαλία όπου τα ενεργά κρούσματα είναι πολλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια