GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΑΟ ΞΑΝΘΗ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 0-1

Στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των play offs της Super League 2 ο ΑΟ Ξάνθης γνώρισε την πρώτη εντός έδρας ήττα, στο τελικό 0-1 από τον Εργο...



Στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των play offs της Super League 2 ο ΑΟ Ξάνθης γνώρισε την πρώτη εντός έδρας ήττα, στο τελικό 0-1 από τον Εργοτέλη
. Παρά την προσπάθειά της, η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ δεν κατάφερε να αυξήσει τους 48 βαθμούς που έχει, δεχόμενη το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στο 46′ από τον Τσέλιο. Δοκάρι είχε ο Καπνίδης στο 69′ με κεφαλιά. Την τελευταία αγωνιστική (Τετάρτη, 15:30, Xanthi FC Arena) ο ΑΟ Ξάνθης υποδέχεται τον Λεβαδειακό σε ένα οριακό παιχνίδι για την άνοδο.

Στο 5′ ο Μικελτάτζε βρήκε τον Παντελιάδη που έκανε το σουτ για να αποκρούσει ασταθώς ο Κατσιμήτρος και στη συνέχεια απομάκρυναν αμυντικοί. Στο 8′ μετά από κόρνερ του Έμπερτ, ο Παπάζογλου Θ. πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά λίγο άουτ. Στο 10′ το μακρινό σουτ του Κόνραντ δεν ανησύχησε τον Ίτσο ενώ το σουτ του Μανουσάκη λίγο αργότερα έφυγε άουτ. Στο 22′ ο Ίτσο πρόλαβε τον Κόνραντ στο γύρισμα του Πέτροβιτς, ενώ στο 23′ το σουτ του Τάτου δεν βρήκε στόχο. Στο 26′ την ίδια κατάληξη είχε και το νέο σουτ του Μανουσάκη. Στο 39′ ο Έμπερτ έκανε τη σέντρα με τον Θ. Παπάζογλου να παίρνει τη νέα κεφαλιά που όμως έστειλε την μπάλα λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Εργοτέλη. Στο 45′ ο Ίτσο απέκρουσε σε κόρνερ εντυπωσιακά το φάουλ του Σερβιλάκη.

Στο 46′ ο Τσέλιος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-1. Στο 50′ και το 52′ τα σουτ των Τάτου και Μικελτάτζε δεν είχαν ευτυχή κατάληξη. Στο 69′ η κεφαλιά του Τ. Παπάζογλου πέρασε άουτ. Στο 69′ ο Καπνίδης με κεφαλιά παραλίγο να σκοράρει με τον Κατσιμήτρο να αποκρούει με τη βοήθεια και του δοκαριού. Ο Κατσιμήτρος στο 70′ απέκρουσε και την κεφαλιά ψαράκι του Σιατραβάνη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ιωάννης Παπαδόπουλος (ΕΠΣ Μακεδονίας) με α’ βοηθό τον Πολυχρόνη Κωσταρά (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας), β’ βοηθό τον Λάζαρο Δημητριάδη (ΕΠΣ Μακεδονίας), ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Σπυρίδων Ζαμπαλας (ΕΠΣ Ηπείρου).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές):
Ίτσο, Παπάζογλου Τ., Πέτροβιτς (52′ Καπνίδης), Βέρκερ, Τζούρμαν (52′ Σιατραβάνης), Παντελιάδης (59′ Ντίνας), Έμπερτ, Θυμιάνης (52′ Δημούτσος), Τάτος, Μικελτάτζε (79′ Βόλτερς), Παπάζογλου Θ.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Κόλα, Σερβιλάκης, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέιος, Μπουτσάκης (46′ Αμπντουλαχί), Τσέλιος (68′ Κοκκίνης), Μανουσάκης (78′ Κωστανάσιος), Κόνραντ (61′ Πατρινός), Μπουρσέλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια