GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


To 4o δημοτικό σχολείο ιδανικό για την περίπτωση! Κύριε ΓΑΝΙΔΗ, προτείνετε το δικό σας σχολείο να γίνει ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ!

Στα άκρα εξακολουθεί να βρίσκεται η αντιπαράθεση του Συλλόγου του 17ου  δημοτικού σχολείου Ξάνθης με την προϊσταμένη Πρωτοβάθμιας εκπαίδευση...

Στα άκρα εξακολουθεί να βρίσκεται η αντιπαράθεση του Συλλόγου του 17ου  δημοτικού σχολείου Ξάνθης με την προϊσταμένη Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Εύη Στυλιανίδη και τον Πρόεδρο της Ένωσης Γονέων Θανάση Γανίδη που έχει εξελιχθεί δυστυχώς σε.... εκπρόσωπό της!!!!

Επειδή η κατάσταση ωστόσο έχει φτάσει σε αδιέξοδο, εμείς προτείνουμε στον κύριο Θανάση Γανίδη που ομιλεί για πνεύμα συνεργασίας, ν’ αφήσει ήσυχο το 17ο δημοτικό σχολείο και να προτείνει να γίνει ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ξάνθης το 4ο δημοτικό σχολείο, εκεί που φοιτούν δηλαδή τα δικά του παιδιά!!!!

Αναλυτικά όλη η αλληλογραφία και η καθαρή νέα απάντηση του Συλλόγου Γονέων 17ου δημοτικού σχολείου στη Καλλιθέα Ξάνθης.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ 17ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ

Αγαπητοί γονείς του 17ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης.

Η απάντησή σας στην πρόταση της Ένωσης για συνάντηση μας λυπεί ιδιαίτερα.

Μας λυπεί, γιατί πιστεύουμε βαθύτατα στην αναγκαιότητα του διαλόγου ώστε να βρίσκονται οι βέλτιστες λύσεις με δημοκρατικό τρόπο.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, δεν μπορεί όμως να υπάρξει ουσιαστικός και εποικοδομητικός διάλογος όταν μια πλευρά θέτει ως προϋπόθεση την προσχώρηση και εκ προοιμίου υιοθέτηση των θέσεων της.

Με πνεύμα συνεργασίας και σεβασμού καλούμε λοιπόν για ακόμη μια φορά τους εκπροσώπους των γονέων του 17ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης σε μια ουσιαστική συζήτηση και ενημέρωση.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων
Δήμου Ξάνθης
 

Δεν υπάρχουν σχόλια