GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στο πλευρό των Αστυνομικών της Ξάνθης ο Ροταριανός Όμιλος εν μέσω Covid-19 με υγιειονομικό υλικό.

Με αφορμή τις εξελίξεις στις υγειονομικές συνθήκες που επικρατούν στην Ξάνθη τα τελευταία 24ωρα και την αυξημένη επικινδυνότητα μετάδοσης το...


Με αφορμή τις εξελίξεις στις υγειονομικές συνθήκες που επικρατούν στην Ξάνθη τα τελευταία 24ωρα και την αυξημένη επικινδυνότητα μετάδοσης του Covid-19 στην κοινότητα, ο Ροταριανός Όμιλος Ξάνθης “Δημόκριτος” θέλησε να συνδράμει την τοπική Αστυνομική Αρχή στο δύσκολο έργο των ελέγχων που καλούνται να πραγματοποιήσουν.

Εκπροσωπούμενος από τον Πρόεδρό του, Παναγιώτη Αθανασίου, ο Ροταριανός Όμιλος παρέδωσε στον Αστυνομικό Διευθυντή Ξάνθης Πασχάλη Γιώρη υγειονομικό υλικό για την προστασία του προσωπικού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης από τον COVID-19.  Στην παράδοση του υγειονομικού υλικού παραβρέθηκε και ο πρόεδρος του συνδικαλιστικού οργάνου των αστυνομικών Ξάνθης Νικόλαος Γουναρίδης.

Κατά την παράδοση του υγειονομικού υλικού, τόσο ο Αστυνομικός Διευθυντής όσο και ο πρόεδρος του συνδικαλιστικού οργάνου εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς το Ροταριανό Όμιλο Ξάνθης ενώ, με τη σειρά του, ο πρόεδρος του Ομίλου τόνισε την αμέριστη συμπαράσταση του Ροταριανού Ομίλου προς το έργο της Αστυνομίας και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια