GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΣΕΠΕΛΗΣ ΠΡΩΤΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ «ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ» ΧΑΣΑΝ ΟΓΛΟΥ ΦΕΡΤΟΥΝ!

Είμαστε σίγουροι ότι ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο και κάποτε θα αποκαλυφθεί πλήρως όλο το «παρασκήνιο» που αφορά την υπόθεση και το «φαινόμενο...

Είμαστε σίγουροι ότι ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο και κάποτε θα αποκαλυφθεί πλήρως όλο το «παρασκήνιο» που αφορά την υπόθεση και το «φαινόμενο» Φερτούν, για το οποίο δαπανήθηκαν και χιλιάδες ευρώ, ενώ υπάρχουν και πολλά ερωτηματικά…
 

Ήδη στο Δροσερό υπάρχουν έντονες αντιδράσεις και μάλιστα από Δροσερίτες –όπως για παράδειγμα η Σαμπιχά- και φυσικά και ο «γαμπρός» της Μάκης ο Καμπριολέ που τα έδωσε όλα για τον «Τσέπελη στις εκλογές…και τελικά «καταποντίστηκε»…!

Πίσω όμως από τη Σαμπιχά υπάρχει κι ένας μεγάλος μηχανικός.

Ο Χασάν Ογλού Φερτούν που με το… «παλάτι» στο Δροσερό, είναι ένα «φαινόμενο» που οφείλει η ίδια η Πολιτεία να εξιχνιάσει!

Από κάθε πλευρά… και κυρίως και από το πολύ «χρήμα» που διακινήθηκε και με τα πολύκροτα (και κοστίζοντα…), δικαστήριά του.

Νομικοί και Τσέπελης πάντως είναι οι πρώτοι «υπεύθυνοι»…! Ας δούμε λοιπόν η συγκεκριμένη ιστορία και τι «τέλος» θα έχει… Έχουμε όλοι μας μεγάλη απορία ενώ απορίας άξιο είναι η «σιωπή» της Αποκεντρωμένης παρά τις συνεχείς προκλήσεις από την πλευρά του Δήμαρχου Τσέπελη που έκανε παρέμβαση στο ΣτΕ υπέρ του… Χασάν ογλού Φερτούν στην αγωγή του κατά του Γραμματέα της Αποκεντρωμένης!

Δεν υπάρχουν σχόλια