GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Άλλη οπτική έχει ο Ερντογάν: «Ο Τσαβούσογλου έβαλε όρια στη συμπεριφορά του Δένδια»

« Ο Τσαβούσογλου έβαλε όρια στη συμπεριφορά του Δένδια», υποστήριξε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην καθιερωμένη δήλωσή του μετά την προσευχή τη...

«Ο Τσαβούσογλου έβαλε όρια στη συμπεριφορά του Δένδια», υποστήριξε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην καθιερωμένη δήλωσή του μετά την προσευχή της Παρασκευής.

O Τούρκος πρόεδρος υποστήριξε ότι αρχικά υπήρχε μια καλή ατμόσφαιρα, αλλά μετά «το πράγμα πήγε αλλού».

«Ο υπουργός των Εξωτερικών απέναντι σε αυτή τη συμπεριφορά (του Δένδια) τον έβαλε στη θέση του. Δεν θα μπορούσε να γίνει πιο ήπια. Άλλωστε δεν θα μας ταίριαζε ως έθνος και ως χώρα» τόνισε και πρόσθεσε: «Με την απαραίτητη αξιολόγηση έληξε το θέμα. Εμείς βέβαια δεν το θεωρούμε αυτό σωστό. Ας υπάρξει μία μεταβατική περίοδος μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας, του το είπα και εγώ, να μη βάλουμε τρίτους μεταξύ μας» κατέληξε ο κ. Ερντογάν.

Παράλληλα, έκανε λόγο για τη Συνθήκη της Λωζάνης, λέγοντας ότι η Ελλάδα δεν έχει δικαίωμα να διορίσει τον μουφτή στη Θράκη, όπως η Τουρκία δεν μπορεί να διορίσει τον... Πατριάρχη!!!

-Μόνο που ο Τούρκος Πρόεδρος ξέχασε να αναφέρει ότι «και στην Τουρκία οι Μουφτήδες ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ, ενώ ο Οικουμενικός  Πατριάρχης στην Υφήλιο είναι ΕΝΑΣ και οι... Μουφτήδες που διορίζονται σε όλα τα κράτη, εκατοντάδες!

Δεν υπάρχουν σχόλια