GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Επερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης για τις ελλείψεις προσωπικού στην Π.Α.Μ.Θ.

Για μεγάλες ελλείψεις επιστημονικού προσωπικού στις υπηρεσίες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, οι οποίες δυσχεραίνουν την ε...

Για μεγάλες ελλείψεις επιστημονικού προσωπικού στις υπηρεσίες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, οι οποίες δυσχεραίνουν την εύρυθμη λειτουργία και την εξυπηρέτηση των πολιτών, κάνει λόγο η Λαϊκή Συσπείρωση με επερώτηση που κατέθεσε για συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Συγκεκριμένα, η Λαϊκή Συσπείρωση αναφέρει:

“Οι μεγάλες ελλείψεις επιστημονικού προσωπικού δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία του και στην εξυπηρέτηση των πολιτών. Αιτήματα που υποβάλλονται για εξέταση, γνωμοδοτήσεις, αδειοδοτήσεις, διαφόρων δραστηριοτήτων και έργων καθυστερούν υπερβολικά και αφήνουν έκθετη τόσο την υπηρεσία όσο και τους υπαλλήλους απέναντι στον λαό της περιφέρειας μας.

Ως Λαϊκή Συσπείρωση ζητούμε να έχουμε μια πλήρη και λεπτομερή ενημέρωση για το πια είναι σήμερα η κατάσταση σε κάθε Διεύθυνση τόσο στην Περιφέρεια όσο και κατά Περιφερειακή Ενότητα . Γι’αυτό ζητάμε να μας απαντήσετε και να μας χορηγήσετε άμεσα τα παρακάτω στοιχεία σχετικά με τις :

1. Κενές οργανικές θέσεις που υπάρχουν στην ΠΑΜΘ συνολικά αλλά και ανά Π.Ε
2. Τα αιτήματα προσλήψεων που έχουν υποβληθεί για το έτος 2020
3. Τις εγκρίσεις προσλήψεων για το έτος 2020
4. Τα αιτήματα προσλήψεων που έχουν υποβληθεί για το έτος 2021
5. Τις εγκρίσεις προσλήψεων για το έτος 2021
6. Τις αυτοδίκαιες αποχωρήσεις που αναμένετε για τα έτη 2022- 2025 στο σύνολο της ΠΑΜΘ αλλά και ανά Π.Ε
7. Για τα αιτήματα του Β΄ κύκλου κινητικότητας που έχουν υποβληθεί για το 2020
8. Για τις εγκρίσεις του Β΄ΚΥΚΛΟΥ κινητικότητας 2020 και τέλος
9. Την κάλυψη θέσεων μέσω του Β΄κύλου κινητικότητας.

Παρακαλούμε να έχουμε τα στοιχεία στη διάθεσή μας το συντομότερο δυνατό πριν την συζήτηση της επερώτησης στο Περιφερειακό Συμβούλιο”

Δεν υπάρχουν σχόλια