GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Λιανεμπόριο: Αλλαγές στη λειτουργία των καταστημάτων από τη Δευτέρα

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς. κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης της Παρασκευής ανακοίνωσε αλλαγές στο λιανεμπόριο.


Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς. κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης της Παρασκευής ανακοίνωσε αλλαγές στο λιανεμπόριο.

Το λιανεμπόριο συνεχίζει την λειτουργία του, ωστόσο αλλάζει το όριο ατόμων στα καταστήματα, καθώς αίρεται το πλαφόν των 20 ατόμων. Οι αναλογίες από τη Δευτέρα 12 Απριλίου πλέον θα είναι οι εξής:

Για επιφάνειες καταστημάτων έως 500 τετραγωνικά, 1 άτομο ανά 25 τετραγωνικά

Για επιφάνειες άνω των 500 τετραγωνικών, για κάθε 100 τετραγωνικά πλέον των 500, επιτρέπεται ένας πελάτης.

Ανοίγουν τα καταστήματα σε Θεσσαλονίκη και Αχαΐα, αλλά όχι στην Κοζάνη

Στην Αχαΐα ανακοίνωσε οτι το λιανεμπόριο θα επαναλειτουργήσει με click inside και click away, ενώσ στη Θεσσαλονίκη αποκλειστικά με το click away. Τα καταστήματα στην Κοζάνη θα παραμείνουν κλείστα λόγω μιας και είναι ακόμα στο “κόκκινο” της επιδημιολογικής εικόνας.

Ανοίγουν τα καταστήματα ΟΠΑΠ

Από Δευτέρα, 12 Απριλίου επαναλειτουργούν και τα καταστήματα ΟΠΑΠ, με εξαίρεση το ΟΠΑΠ play και τα τυχερά παιχνίδια με κερματοδέκτη.

Οσον αφορά τα εμπορικά κέντρα, η Βάνα Παπαευαγγέλου απάντησε πως οι ειδικοί αποφάσισαν να επανεξετάσουν την επαναλειτουργία τους σε επόμενη συνεδρίαση, καθώς κρίθηκε πως ακόμη είναι νωρίς. Τόνισε χαρακτηριστικά «άλλο να περιμένεις έξω, στην Ερμού κι άλλο σε ένα κλειστό εμπορικό κέντρο, παρά το ότι είναι ψηλοτάβανα και ως χώροι μεγάλοι» .

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Δεν υπάρχουν σχόλια