GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Χαμός στο Δροσερό! Σαμπιχά κατά Φερτούν γιατί το «παίζει»... «αντιδήμαρχος»! Και στη μέση ...Τσέπελης,"Ψευτομουφτής" και τζαμί

Ο Δήμαρχος Τσέπελης έστειλε τον Χασάν Ογλού Φερτούν στον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου για να διαπραγματευτεί την "αγορά" του Αθλητικού Κέ...

Ο Δήμαρχος Τσέπελης έστειλε τον Χασάν Ογλού Φερτούν στον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου για να διαπραγματευτεί την "αγορά" του Αθλητικού Κέντρου για να κάνει...τζαμί ο "Ψευτομουφτής Ξάνθης Αμέτ Μετέ με αποτέλεσμα το θέμα να φτάσει στην Βουλή των Ελλήνων από την Ελληνική Λύση!!!
*Άφωνοι"  ΥΠΕΞ και η Αποκεντρωμένη παρακολουθούν τις εξελίξεις στο Δροσερό μετά την "παράνομη" επιστροφή του Χασάν Ογλού Φερτούν στο Δημοτικό συμβούλιο με....λεφτά του Δήμου Ξάνθης για....νομική γνωμάτευση!!! Μετά τους Πομάκους θα "χάσουμε" και τους Έλληνες Ρομά, διερωτούνται κύκλοι της  Σαμπιχά!;;;
 

Χαμός στο Δροσερό μεταξύ της γνωστής αγωνίστριας Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Δροσερού Σουλεϊμαν Σαμπιχά και του... «υπό έκπτωση του αξιώματός του Χασάν Ογλού Φερτούν που εν μια νυκτί απο την παράταξη του πρώην Δημάρχου Ξάνθης ...ανεξαρτητοποιήθηκε για να τον κάνει....εντεταλμένο σύμβουλο και ..."αντιδήμαρχο" ο Τσέπελης, μέχρι να βάλει "φραγμό" στα σχέδια της σημερινής δημοτικής αρχής και του "Ψευτομουφτή" Ξάνθης  Αμέτ Μετέ ο Σάββας της Αποκεντρωμένης!
 

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η Σαμπιχά κατήγγειλε τον Χασάν Ογλού Φερτούν ότι «ενώ ΔΕΝ...είναι αντιδήμαρχος, έχει διαδώσει σε όλο τον οικισμό του Δροσερού ότι λειτουργεί ως εν δυνάμει "αντιδήμαρχος" και ότι δήθεν...δικαιώθηκε απο τον...Δήμο και επέστρεψε στο δημοτικό συμβούλιο.

Ενώ όπως είναι γνωστό,  η υπόθεσή του (σ.σ. Κατέθεσε αγωγή κατά του Σάββα της Αποκεντρωμένης....) θα συζητηθεί τέλη Απριλίου στο ΣτΕ!!!

Αφορμή της έντονης διένεξης Σαμπιχά και Χασάν Ογλού Φερτούν αποτέλεσε η τοποθέτηση λαμπών LED (σ.σ. Έργου του προηγούμενου Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόοπουλου) από την περασμένη Πέμπτη-Παρασκευή στον οικισμό....

Σύμφωνα με κατοίκους τους οικισμού, ο Χασάν Ογλού Φερτούν επιχειρώντας να «περάσει» την αντίληψη του...."αρχηγού" στον οικισμό του Δροσερού και ότι «όπως κι επί Δημαρχόπουλου, αυτός κάνει κουμάντο πάλι στον Οικισμό του Δροσερού...» έδινε ....κατευθύνσεις στο συνεργείο του Δήμου που θα ...τοποθετήσει τα Led.ακόμη και...σε ποια...σπίτια για να κάνει ψηφοθηρία και να πουλήσει ...."αρχηγιλίκι" στον Οικισμό, γεγονός που έχει κάνει έξω φρενών την Σαμπιχά!!!

Πανηγύριζε ο Μάκης ο Καμπριολέ με.. σηκωμένα και τα δυο  χέρια έξω από το εκλογικό κέντρο του Τσέπελη μαζί με τους Δροσερίτες, αλλά Δήμαρχος τελικά τον άδειασε εν ψυχρώ λο έκανε εντεταλμένο σύμβουλο τον Χασάν Ογλού Φερτούν!

Από την άλλη η Σαμπιχά, ο γαμπρός της οποίος ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Τσέπελη και μάλιστα ο νυν Δήμαρχος τον είχε εμφανίσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την επίσκεψή του στη Καβάλα ως....»εκπρόσωπο» (!) των Ρομά, διατείνεται ότι «αυτή είναι η αρχηγός στον Οικισμό γιατί αυτή ασκεί Εθνική πολιτική», ενώ ο Χασάν Ογλού Φερτούν  ήταν αυτός που εν καιρώ πανδημίας καλούσε στα....Τούρκικα (!) τους κατοίκους να πειθαρχήσουν στα μέτρα και  παίζει "παιχνίδια" με τον "Ψευτομουφτή" Ξάνθης κ.Μετέ με εντολές του δήμαρχου Τσέπελη! .

Σημειώνεται οτι ο Χασάν Ογλού Φερτούν διέδιδε στον οικισμό ότι «θα αγόραζε το...Αθλητικό Κέντρο του Δροσερού» και με εντολές του Τσέπελη μάλιστα είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ Πρόδρομο Εμφιετζόγλου για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του "Ψευτομουφτή" Ξάνθης κ.Μετέ. Με αποτέλεσμα να κατατεθεί σχετική ερώτηση και απο την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ για το συγκεκριμένο θέμα!!! 

Ενώ αυτή είναι η μόνη που αγωνίζεται για τους Έλληνες Ρομά. τους οποίους εκπροσωπεί στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό!!!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Σαμπιχά που είναι έξω φρενών με τον Χασάν Ογλού Φερτούν κατηγορώντας οτι  «το Δροσερό δεν τον ψήφισε και εκλέχτηκε απο τη πόλη επειδή ήταν αντιδήμαρχος καθαριότητα του Δημαρχόπουλου και έκανε ρουσφέτια..", ισχυρίζεται ότι «αυτή και ο γαμπρός της (Μάκης ο Καμπριολέ) ήταν αυτοί που έβγαλαν Δήμαρχο τον Τσέπελη!

Και αντί ευχαριστώ,  ο νυν Δήμαρχος  προωθεί τον ...Χασάν Ογλού Φερτούν, ενώ είχε υποσχεθεί στον γαμπρό της οτι θα τον κάνει ειδικό σύμβουλο στα θέματα των Ρομά!!!

«Είναι ο Χασάν Ογλού Φερτούν...αντιδήμαρχος» ρώτησε η Σαμπιχά επικεφαλής δημοτικής παράταξης, πυρ και μανία απειλώντας  και με άλλες αποκαλύψεις... για να πάρει φυσικά ΑΡΝΗΤΙΚΗ απάντηση!  Αφού ο Χασάν Ογλού επέστρεψε στο δημοτικό συμβούλιο ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ της Αποκεντρωμένης!!!

Φυσικά υπεύθυνοι για την κατάσταση που επικρατεί στο Δροσερό αυτήν την στιγμή είναι τόσο το ΥΠΕΞ όσο και η Αποκεντρωμένη, καθώς  κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει ότι προεκλογικά ο νυν Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελη προκειμένου να τον στηρίξει ο «Ψευτομουφτής» Ξάνθης Αμέτ Μετέ υποσχόμενος...τζαμί στα φερέφωνα του Τουρκικού Προξενείου!  

Το ερώτημα όλων.
-Χάθηκαν δηλαδή οι Πομάκοι, θα "χαθούν" και οι Έλληνες Ρομά κύριε Δένδια;;;!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια