GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Πρώτο κρίσιμο παιχνίδι για τον ΑΟ Ξάνθης με στόχο την άνοδο!

  Με το αφτί στη Νεάπολη, η Ξάνθη υποδέχεται την ΠΑΕ Χανιά, με μοναδικό σκοπό τη νίκη. Κάθε άλλο αποτέλεσμα θα είναι για την ακριτική ομάδ...

 


Με το αφτί στη Νεάπολη, η Ξάνθη υποδέχεται την ΠΑΕ Χανιά, με μοναδικό σκοπό τη νίκη. Κάθε άλλο αποτέλεσμα θα είναι για την ακριτική ομάδα μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία. Είτε για να πλησιάσει στην κορυφή, είτε για να προσπεράσει τον Λεβαδειακό στη δεύτερη προνομιούχο θέση. Χωρίς να είναι απίθανη και η πρώτη θέση, για την Ξάνθη πρώτος στόχος είναι να ξεπεράσει τον Λεβαδειακό. Τον έχει στην έδρα της τελευταία αγωνιστική, ενώ τον Ιωνικό τον έχει και αυτή εκτός έδρας.
Η Ξάνθη είναι πλέον αήττητη σε 12 παιχνίδια. Βρίσκει μάλιστα και το δρόμο προς τα δίχτυα, με οκτώ γκολ στα τρία τελευταία, αφού είχε 16 γκολ στα 19 προηγούμενα.

Την Μ. Τρίτη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΟ Ξάνθης για την πρεμιέρα των αγωνιστικών του υποχρεώσεων στα Playoffs της Super League 2. Μετά τις τελευταίες οδηγίες του προπονητικού επιτελείου στις ασκήσεις τακτικής και στα τελειώματα φάσεων, ο Μπάμπης Τεννές ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας στην οποία θα βασιστεί για το θετικό αποτέλεσμα, στην αναμέτρηση της Μ. Τετάρτης (15:30, Xanthi FC Arena, ΕRTSPORTS) με αντίπαλο τα Χανιά και απαρτίζεται από τους παρακάτω 21 ποδοσφαιριστές: Ίτσο, Μπέντο, Κέλαβα, Πέτροβιτς, Τσαμούρης, Τζούρμαν, Βέρκερ, Παπάζογλου Τ., Βόλτερς, Σχρόιεν, Σιατραβάνης, Ντίνας, Θυμιάνης, Μπριλάντε, Τεσίγια, Δημούτσος, Τάτος, Έμπερτ, Καπνίδης, Παπάζογλου Θ., Μικελτάτζε.

Η δυσκολία στο σκοράρισμα ήταν ορατή και στο πρώτο παιχνίδι με την ΠΑΕ Χανιά, που έληξε 0-0 στις 30 Ιανουαρίου. “Λευκή” ισοπαλία είχαν και στα Περιβόλια.

Η ΠΑΕ Χανιά απέχει έξι βαθμούς από την δεύτερη θέση, αλλά έχει να παίξει στην Ξάνθη και τη Λιβαδειά, ενώ έχει δύο στην έδρα της. Έχει κάνει τέσσερις νίκες εκτός έδρας από το Μάρτιο και μετά, αλλά με ομάδες στο κάτω μισό της βαθμολογίας. Εδώ ο βαθμός δυσκολίας είναι πολλαπλάσιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια