GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αυτή η ιστορία με την επιβολή της Τουρκικής Γλώσσας παράλληλα με την Ελληνική κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει.

Διαβάζουμε την ερώτηση που υποβάλλει η Ελληνική Λύση προς τον Πρωθυπουργό και τους συναρμόδιους Υπουργούς και αντιλαμβανόμαστε ότι κατόπιν π...

Διαβάζουμε την ερώτηση που υποβάλλει η Ελληνική Λύση προς τον Πρωθυπουργό και τους συναρμόδιους Υπουργούς και αντιλαμβανόμαστε ότι κατόπιν παρέμβασής του Τουρκικού Προξενείου, ορισμένοι αυτοδιοικητικοί της μειονότητας, σε επίσημα έγγραφα του δήμου όπου υπηρετούν,  τις ανακοινώσεις τις γράφουν στην Ελληνική γλώσσα και στην Τουρκική κάτι που ρητά απαγορεύεται γιατί απλούστατα η επίσημη γλώσσα του Ελληνικού Κράτους είναι η Ελληνική.

Σε περίπτωση δε που αυτό πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης τότε αυτές οι συμπεριφορές μπορεί να έχουν άσχημο αποτέλεσμα για τους ίδιους.

Προφανώς κάποιοι επειδή οι τελευταίες δύο κυβερνήσεις που κυβερνούν τον τόπο, κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου και «επιτρέπουν» στα καλοπληρωμένα τσιράκια του Τουρκικού Προξενείου να παίζουν τα δικά τους παιγνίδια, να έχουν το νου τους, όταν κάποια στιγμή το κράτος ξυπνήσει, μπορεί να βρεθούν ως Έλληνες Πολίτες στα σίδερα, για εσχάτη προδοσία.

Καλό είναι λοιπόν αυτό το μουχαμπέτι να το παρατήσουν κάποιοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια