GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΞΑΝΘΗΣ: Ζητάει οικίσκο στα σύνορα Ξάνθης – Βουλγαρίας και μαρίνα υδροπλάνων, εντός του κόλπου της Βιστωνίδας.

  ΟΙΚΙΣΚΟ στα σύνορα Ξάνθης-Βουλγαρίας και συγκεκριμένα στην Τουριστική δίοδο του Αγίου Κωνσταντίνου προκειμένου να κάθονται αστυνομικοί κ...

 

ΟΙΚΙΣΚΟ στα σύνορα Ξάνθης-Βουλγαρίας και συγκεκριμένα στην Τουριστική δίοδο του Αγίου Κωνσταντίνου προκειμένου να κάθονται αστυνομικοί και υγειονομικοί για τον έλεγχο τον τουριστικών και επισκεπτών, ζητάει με επιστολή του από τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο ο Σύλλογος Ξενοδόχων Ν. Ξάνθης.

Στην ίδια επιστολή ωστόσο οι ξενοδόχοι ζητάνε και μαρίνα υδροπλάνων εντός του κόλπου  της Βιστωνίδας.

(σ.σ. Εγώ τους προτείνω να ζητήσουν και  την παραίτηση του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Νίκο Ευφραιμίδη που είναι διάφορος να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε αίτημα...).

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ Ν. ΞΑΝΘΗΣ

ΑΙΤΗΣΗ – ΠΡΟΤΑΣΗ

ΠΡΟΣ
Τον Περιφερειάρχη Ανατ. Μακ. Θράκης. κ Μέτιο,
Δια του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης, κ Νίκο Ευφραιμίδη

Κύριε Περιφερειάρχα,
Σας παρακαλούμε, να φροντίσετε άμεσα, για την τοποθέτηση οικίσκου, στα σύνορα Ξάνθης-Βουλγαρίας (στο σημείου του Αγίου Κωνσταντίνου), έτσι ώστε να μπορούν να στεγάζονται τα κλιμάκια των αστυνομικών, των Κ.Ο.Ε. και των υγειονομικών. Ιδίως τώρα που ελπίζουμε να ξεκινήσει η τουριστική περίοδος, ούτως ώστε να γίνεται έλεγχος με τεστ COVID σε όλους τους εισέρχοντες στην Ελλάδα.

Επιπλέον, παρακαλούμε να υπαχθεί στο σχεδιασμό της Περιφέρειας, η δημιουργία μαρίνας υδροπλάνων, εντός του κόλπου της Βιστωνίδας.

Είμαστε σίγουροι ότι θα προσφέρει τα μέγιστα στη τουριστική ανάπτυξη και θα εξυπηρετήσει δύο νομούς, Ξάνθης και Ροδόπης, οι οποίοι δε διαθέτουν αεροδρόμια όπως ο νομός Καβάλας και ο νομός Έβρου.

Στη διάθεση σας για κάθε διευκρίνηση.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος
Ιωάννης Ιερόπουλος

Ο Γραμματέας
Αθανάσιος Αράπης

Δεν υπάρχουν σχόλια