GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΥΡΑΤΖΗΣ: ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΛΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ!

  Επίσης χθες ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Νέα Ξάνθη», Πασχάλης Λύρατζης, με αφορμή τα αυξανόμενα κρούσματα, τον τελευταίο καιρό, ...

 

Επίσης χθες ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Νέα Ξάνθη», Πασχάλης Λύρατζης, με αφορμή τα αυξανόμενα κρούσματα, τον τελευταίο καιρό, τόσο στο Δημαρχείο της πόλης όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης καθώς χθες υπήρχε και αρνητική πρωτιά σε όλη την Περιφέρεια με 37 νέα κρούσματα , εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση χαρακτηρίζοντας ανίκανη και επικίνδυνη τη σημερινή Δημοτική Αρχή:

Τα λέγαμε εδώ και 1 χρόνο για την δημοτική αρχή και την παράταξη-παρέα  του κυρίου Τσεπελη. Πέρα από το πως θα κάνουν απευθείας αναθέσεις τίποτα άλλο δεν τους νοιάζει. Παίζουν με την υγεία των υπαλλήλων και των δημοτών  της πόλης μας. 

Όταν εμφανίστηκε το 1ο κρούσμα στο δημαρχείο θα έπρεπε να κλείσουν το Δημαρχείο και να αναζητήσουν τις κοντινές επαφές   των ατόμων που βρέθηκαν θετικοί,  αντίθετα οι κοντινές επαφές κόλλησαν και άλλους. 

Για ακόμη μία φορά και ανίκανοι και επικίνδυνοι. Άντε και καλές νέες αναθέσεις. Τελικά οι κάτοικοι του δροσερού μετά από τόση επιμόρφωση πιο πολύ μυαλό έχουν από εσάς!!

Δεν υπάρχουν σχόλια