GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


8 νέα κρούσματα στο Δικαστικό Μέγαρο Κομοτηνής-Εκ περιτροπής εργασία για τους υπαλλήλους

Oκτώ νέα κρούσματα κορονοϊού επιβεβαιώθηκαν σε εργαζόμενους στο Δικαστικό Μέγαρο Κομοτηνής. “Είναι πάρα πολύ ανησυχητικά τα πράγματα” δήλωσε...


Oκτώ νέα κρούσματα κορονοϊού επιβεβαιώθηκαν σε εργαζόμενους στο Δικαστικό Μέγαρο Κομοτηνής. “Είναι πάρα πολύ ανησυχητικά τα πράγματα” δήλωσε η ταμίας του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων, κα Σάσα Δαλκυριάδου μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής, καθώς υπάρχουν ήδη οκτώ νέα κρούσματα σε δικαστικούς υπαλλήλους και ένα υπό διερεύνηση, ενώ κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρέθηκε σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο.

Η κα. Δαλκυριάδου ανέφερε επίσης “Οι συνάδελφοι τηρούσαν ευλαβικά τα μέτρα, είμαστε μεγάλοι άνθρωποι και σε κρίσιμη ηλικία. Από τη στιγμή που ‘έσκασαν’ τα κρούσματα δεν έγινε σωστή διαχείριση της κατάστασης» και συνέχισε λέγοντας «Όλες οι υπηρεσίες βρίσκονται στον δεύτερο όροφο, εκτός από τα διοικητικά, έπρεπε να κλείσουν άμεσα οι υπηρεσίες, δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε».

Τα οκτώ κρούσματα έχουν τεθεί σε κατ’ οίκον καραντίνα, ενώ ο σύζυγος μιας εργαζόμενης, η οποία είναι θετική στον κορονοϊό, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Κατά την τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής Διαχείρισης η οποία έγινε την περασμένη Παρασκευή αποφασίστηκε η λήψη επιπλέον μέτρων, με την εργασία στο Δικαστικό Μέγαρο να γίνεται πλέον εκ περιτροπής με το μίνιμουμ των υπαλλήλων.

«Απαγορεύεται η είσοδος στο κοινό. Πρέπει μόνο με ραντεβού ή μόνο με τηλέφωνο να προσέρχονται στο χώρο και στους δικηγόρους συνίσταται να κάνουν το ίδιο. Όποιος εισέρχεται κινδυνεύει και ο ίδιος και οι συνεργάτες του και τα μέλη των οικογενειών του», υποστήριξε η κ. Δαλκυριάδου, προσθέτοντας «οι πολίτες και οι δικηγόροι να μην προσέρχονται, να μας καλούν τηλεφωνικά, υπάρχει η ιστοσελίδα μας με όλα τα τηλέφωνα, όπως και η ηλεκτρονική υπογραφή και ό,τι χρειάζεται μπορούν να τα στέλνουν κανονικά», τονίζοντας ότι προηγείται η υγεία και η ασφάλεια όλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια