GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



2 νέες δωρεές του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας

Το Σωματείο Εθελοντών του «Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας» μέσα στα πλαίσια  των τεσσάρων πασχαλινών του δράσεων προχώρησε σε άλλη μια πράξη αγ...

Το Σωματείο Εθελοντών του «Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας» μέσα στα πλαίσια  των τεσσάρων πασχαλινών του δράσεων προχώρησε σε άλλη μια πράξη αγάπης για το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Δράμας και για το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Δράμας.

Συγκεκριμένα, δωρίσαμε στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Δράμας τριάντα (30) συσκευασίες με έξι χειροποίητα πασχαλινά κουλουράκια φτιαγμένα με μεράκι και διάθεση προσφοράς από τις  εθελόντριές μας, καθώς και σοκολατένια αυγά και λαμπάδες για όλα τα παιδιά και τους εργαζόμενους στο Παράρτημα. Επιπλέον, στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Δράμας  δωρίσαμε 200 πασχαλινά βαμμένα κόκκινα αυγά για τους 64 περιθαλπόμενους και  τους 92 εργαζόμενους  του Θεραπευτηρίου καθώς και  για τα 30 παιδιά της Ανοιχτής Δομής του Αγίου Σάββα .

Εμείς,  οι εθελοντές του «Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας» θέλουμε  να εκφράσουμε και με αυτή την αλυσίδα αγάπης τη δύναμη της  αλληλεγγύης, της προσφοράς και της ανθρωπιάς, αξίες που συμπυκνώνουν το πραγματικό νόημα των ημερών του Πάσχα.

Με εκτίμηση
Το Σωματείο Εθελοντών του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας

Δεν υπάρχουν σχόλια